• BIST 9094.06
  • Altın 2324.793
  • Dolar 32.3663
  • Euro 34.9559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Çerçioğlu, Astim Köprülü Kavşağın Temelini Attı

Başkan Çerçioğlu, Astim Köprülü Kavşağın Temelini Attı
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın-Denizli karayolu ASTİM Kavşağı'nda büyükşehir belediyesi tarafından yapımına başlanan...

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın-Denizli karayolu ASTİM Kavşağı'nda büyükşehir belediyesi tarafından yapımına başlanan köprülü kavşağın temelini attı.

ASTİM Köprülü Kavşağı temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yanı sıra Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 milyona ihalesi tamamlanan ASTİM Köprülü Kavşağı'nın temel atma töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; "Aydın ve ASTİM'in trafiği bu köprülü kavşak sayesinde rahatlatacak. 30 Mart seçimlerinden sonra bir söz vermiştik ve Aydın'ı Ege'nin parlayan yıldızı yapacağız demiştik. Bu köprülü kavşak bu yıldızlardan sadece biri olacak. İnşaat süresince trafik şartları biraz olumsuz etkinlendi ancak güzel şeyleri elde edebilmek için bazı zorlukları da göze almak durumundayız bu yüzden Aydınlılardan sabırlı olmalarını diliyorum. Söke ve Kuşadası'nda aynı çalışmalar yapılacak. Yüklenici firma sorumluları Efeler ilçesi ASTİM Köprülü Kavşağın 15 Haziran 2016'da bitirilmesinin planlandığı açıkladı. Ancak biz yüklenici firmalar adına Mustafa Bey'den 15 Haziran'da biteceğine dair sözümüzü aldık. Tüm Aydın halkına hayırlı olsun" diye konuştu.

Törende yapılan konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Özleö Çeçrioğlu, ASTİM Köprülü Kavşağın temelini attı. Törenin ardından Başkan Çerçioğlu, katılımcılarla inşaat alanını inceledi.

Başkan Çerçioğlu, Astim Köprülü Kavşağın Temelini Attı

Başkan Çerçioğlu, Astim Köprülü Kavşağın Temelini Attı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim