• BIST 9524.59
  • Altın 2493.68
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.664
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Çerçi Muhtarları Ağırladı

Başkan Çerçi Muhtarları Ağırladı
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yuntdağı bölgesinde bulunan muhtarlar ile 2015 yılının değerlendirmesini yapmak ve gelecek yılın planlamasını...

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yuntdağı bölgesinde bulunan muhtarlar ile 2015 yılının değerlendirmesini yapmak ve gelecek yılın planlamasını sağlamak amacıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Yunusemre Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin yanı sıra Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak ve Mustafa Dandin, Daire Müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, muhtarlar ile 2015 yılının değerlendirmesini yapmak ve gelecek yılın istişaresinde bulunmak amacıyla toplantı gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "Yıl sonu değerlendirmesi yapmak ve gelecek yılın planlamasını gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin geleceğinin planlamasını yapıyoruz. Hep beraber işbirliği ile Yunusemre ilçesine daha iyi hizmet vermek amacıyla çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Geçtiğimiz yıl Yuntdağı bölgesinde bulunan mahallelerimizde üreticilerimize fayda sağlamak amacıyla süt, hayvancılık, Organik tarım ve fidan dağıtımı konusunda çalışmalarda bulunduk. Tarımsal ve kırsal anlamda kalkınmada bulunmanın yanı sıra gençlerimizin ekonomik anlamda da kalkınmasını sağlayacak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki yıl organik tarım, meyve kapama bahçeciliği, lavanta yetiştiriciliği ve süt toplamanın merkezlerinin yaygınlaştırılması için çalışmalar yapacağız." dedi.

Yeni Yağcılar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı ve Büyüksümbüller Muhtarı Hasan Ali Dirik de, süt tanklarından duyduğu memnuniyeti belirterek, "Vatandaşımızın talebi her geçen gün artmaktadır. Bu tanklar sayesinde hayvancılık canlandı. Önümüzdeki yıl üretimde yüzde 400 büyümeyi hedefliyoruz. Yunusemre Belediyesi'nin açtığı Süt Toplama Merkezleri meyvesini veriyor." diye konuştu.

Yunusemre Çiftçi Mallarını Koruma Birliği Başkanı ve Bağyolu Muhtarı Feridun Yılmaz ise, "Biz Yunusemre Belediyesi ile gerçekten bir aile olduk. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, sorunlarımızı dinleyerek çözümler üretiyor, eksiklikleri gidermek için çalışmalar yapıyor. Bütün bunlar başkanımızın başarılarından kaynaklanmaktadır. Bütün mahallelerimize yetiştiniz. Bizlerin sesi oldunuz. Biz sizler ile gurur duyuyoruz. Yapılan çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Muhtarlar toplantı düzenleyerek kendilerinin sorunlarını dinlediği ve 2015 yılındaki faaliyetlerinden dolayı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür etti.

Başkan Çerçi Muhtarları Ağırladı

Başkan Çerçi Muhtarları Ağırladı

Başkan Çerçi Muhtarları Ağırladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim