• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Çerçi Gazetecilerle Buluştu

Başkan Çerçi Gazetecilerle Buluştu
Yunusemre Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Manisa'da çalışan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla akşam yemeğinde buluştu.

Yunusemre Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Manisa'da çalışan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla akşam yemeğinde buluştu. Anemon Otel'de gerçekleşen program oldukça neşeli geçti.

Yunusemre Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde gazetecileri unutmadı ve Anemon Otel'de program gerçekleştirdi. Programa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin yanı sıra Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur, Mustafa Dandin ve İdris Avşar, Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Manisa Medya TV Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Polat, Hiraş Medya Grup Başkanı Rıfat Emin Uygur, Manisa'da görev yapan yerel ve ulusal basın ile haber ajanslarının temsilcileri katıldı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 10 Ocak tarihinin Çalışan Gazeteciler Günü olması nedeniyle böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bugün hakikaten çok güzel bir tablo var. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde çalışan gazetecilerle bir arada olmayı arzu ettik. Farklı bir geceyi sizlerle yaşamak istedik. Gazeteci kardeşlerimizin gününü tebrik ediyorum. Sizler önemli bir görev icra ediyorsunuz. Yaz demeden, kış demeden gece gündüz demeden mesai harcıyorsunuz. Kaleminizle, objektifinizle çalışıyorsunuz, koşturuyorsunuz. Sizlere görevlerinizde başarılar diliyorum, mutluluklar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun" dedi.

"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

Başkan Çerçi, Yunusemre Belediyesi'nin yeni bir belediye olmasına rağmen 20 aylık dönemde çok büyük işlere imza attığını vurgulayarak, "Belki bir kusurumuz var. Doğrusu çalışmaktan, koşturmaktan, proje üretmekten bunların tanıtımına, bunların halka anlatımına yani reklamına çok fazla vakit ayırmıyoruz, yetişemiyoruz, o da bizim eksikliğimizdir. Mutlaka yapılan işlerin kamuoyu tarafından bilinmesi gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde RADEV diye 2 bin 700 üyesi olan Türkiye Radyocular Birliği Derneği tarafından Yunusemre Belediyesi'ne yılın proje dalında ödül verildi. Tabi biz ödül almak için çalışmıyoruz, bu şehrin geleceği adına çalışıyoruz. Yeni konut alanlarının oluşturulması, kentsel dönüşümlerin yapılması için çalışıyoruz. Çok büyük şehircilik hamlelerine ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda büyük emek sarf ediyoruz. Bu kadar bütçeyle büyük projeleri ortaya koyuyoruz. Bizler personelimize rehberlik etmeye, vizyon geliştirmeye çalışıyoruz ama bütün gayreti onlar gösteriyor. Başkanından çöpçüsüne kadar biz büyük bir aileyiz." şeklinde konuştu.

"ÇILGIN ENGİN VE ORKESTRASI EĞLENDİRDİ"

Yunusemre Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Çılgın Engin ve orkestrası birbirinden güzel parçaları basın mensupları için seslendirdi. Programda protokol üyeleri ve basın mensupları şarkı söyleyip halay çekerek doyasıya eğlendi. Gazeteciler kendilerine güzel bir gece yaşattığı için Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Çerçi Gazetecilerle Buluştu

Başkan Çerçi Gazetecilerle Buluştu

Başkan Çerçi Gazetecilerle Buluştu

Başkan Çerçi Gazetecilerle Buluştu

Başkan Çerçi Gazetecilerle Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim