• BIST 9524.59
  • Altın 2517.93
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.6105
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Çelik’ten Gençlere Destek

Başkan Çelik’ten Gençlere Destek
Manisa Bağımlılıkla Mücadele Derneği gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacı ile başlattığı projede kötü alışkanlıklardan uzak durma...

Manisa Bağımlılıkla Mücadele Derneği gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacı ile başlattığı projede kötü alışkanlıklardan uzak durma sözü veren 9 bin 528 öğrencinin imzasının bulunduğu "Gençliğime ve geleceğime sahip çıkıyorum, her tür bağımlılık yapan maddeden uzak kalıyorum" kitabını Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e takdim etti.

Manisa'daki gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacı ile başlatılan projeye dahil olan öğrenci, öğretmen ve Manisa Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı Ümit Atman Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti. Manisa Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı Ümit Atman'ın Şehzadeler Belediyesinin destekleri ile başlattığı proje çerçevesinde 9. sınıftan 12. sınıfa kadar olan tüm öğrenciler düzeyinde yapılan çalışmayla 9 bin 528 öğrencinin madde bağımlılığından uzak durma sözünü vererek attıkları imzalar kitaplaştırıldı.

Gençlere ulaşmak adına Şehzadeler Belediyesinin büyük destekler verdiğini ifade eden Manisa Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı Ümit Atman, "2014- 2015 Eğitim Öğretim döneminde kendi bölgemizde sentetik maddelere savaş açmak amacıyla bir proje geliştirdik. Projenin başında ilk etapta sentetik maddeler dedik ama toplumda derinleşen yarayı görünce, her türlü madde bağımlılığına karşın bir hareket başlatalım istedik. Bu noktada hedef grup olarak da 9'uncu sınıf'tan 12. sınıfa kadar olan öğrencilerimizi hedef aldık. Birkaç eğitimin ardından durumun çok iç açıcı olmadığını gördük. Bu yola girmiş veya yolunu şaşırmış olan gençlerimizin bu yoldan uzaklaştırmak için doğru yolu göstermek adına projeyi genişletmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Bu noktadan yola çıkarak bizimle birlikte çalışacak olan örnek gençlerimize kapılarımızı açtık. Bugün ziyarete bizlere destek veren öğretmenlerimiz ve hemşire arkadaşlarımız ile geldik. Bu gençlerimize her eğitimin sonunda "Gençliğime ve geleceğime sahip çıkıyorum, her tür bağımlılık yapan maddeden uzak kalıyorum" sloganını tüm samimiyetleri ile söylemelerini ve o an için bir başlangıç yapmalarını istedik. Bu gençlerimizden 9 bin 528'i bu sözü bizlere verdi. Bu sözlerinin bir sembolü olarak ta kendileri bir imza attılar. Bizde bu imzaları kitaplaştırdık. Projemize en başından beri Şehzadeler Belediyemiz gereken tüm desteği sağlamıştı. Bu konuda Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e ve yaptığımız her programda bizleri hiç yalnız bırakmayan Başkan Yardımcımız İsmail Önal'a çok teşekkür ediyorum. Projemizin son ayağı olan gençlerimizden toplamış olduğumuz bu imzaları, Valimize, Kaymakamlarımıza ve Şehrimizin Belediye Başkanlarına sunmayı hedeflemiştik. Bu noktada bu gün Ömer Faruk Çelik başkanımızı ziyaret ettik. Vermiş olduğu tüm desteklerden ötürü Şehzadeler Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

"GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ"

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları adına yapılacak olan her çalışmayı Şehzadeler Belediyesi olarak destekleyeceklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şunları söyledi:

"Manisa Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanımız Doktor Ümit Atman hanımefendiye ve değerli hocalarımız ve genç kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum. Bağımlılıkla mücadeleyi son derece önemsiyoruz. Yapılan çalışmaları da destekliyoruz. Bundan sonrada bağımlılıkla yapılacak olan her mücadeleyi desteklemeye devam edeceğiz. Çünkü gençler bizim geleceğimiz. Dolayısıyla gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıklardan korumak bizim görevlerimiz içerisinde yer alıyor. Her türlü bağımlılık yapan maddeden uzak duruyorum diyerek imza atan binlerce genç kardeşimizi de kutluyorum. Bu çalışma çok önemli bir çalışma bunu da önemsiyoruz. Projenin başarı ile yapılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."

Başkan Çelik’ten Gençlere Destek

Başkan Çelik’ten Gençlere Destek

Başkan Çelik’ten Gençlere Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim