• BIST 9433.25
  • Altın 2501.506
  • Dolar 32.5963
  • Euro 34.8063
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Başkan Çelik’ten Emniyet Müdürü Bilgiç’e ’Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Başkan Çelik’ten Emniyet Müdürü Bilgiç’e ’Hayırlı Olsun’ Ziyareti
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa'ya yeni atanan İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç'i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar...

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa'ya yeni atanan İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç'i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Kısa bir süre önce Manisa'ya atanan İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç'i makamında ziyaret eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "hayırlı olsun" temennilerini iletti. Emniyet mensuplarının vatanın bölünmez bütünlüğü için canları pahasına görev yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik, "Manisa'mıza yeni atanmış olan çok değerli il emniyet müdürümüze yeni görevinde başarılar dilemek ve Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluşunu kutlamak için kendisini makamında ziyaret ediyoruz. Bu vesile ile öncelikli olarak vatan savunmasında yitirdiğimiz tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şuan görev başında bulunan, zor şartlarda vatanının bölünmez bütünlüğü için hayatları pahasına bir mücadele ortaya koyan tüm polis teşkilatımızın ve silahlı kuvvetlerimizin mensuplarına başarılar diliyorum. Milletçe dualarımız onlarladır. Allah onları korusun ve her türlü kötülüklerden esirgesin. Manisa güzel bir şehir, burada görev yapmak gerçekten de büyük bir ayrıcalıktır. İnanıyorum ki müdürümüz ile birlikte Manisa'nın emniyeti ve asayişi daha güzel ve huzur dolu bir şehir olacak. Biz Şehzadeler Belediyesi olarak her zaman tüm kurum ve kuruluşlarımızın yanında olduğumuz gibi emniyet teşkilatımızın da yanındayız. Zaten ortak çalışmalar da yürütüyoruz. Şehrimizin huzuru açısından üzerimize düşen ne olursa bizler bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da hazırız. " dedi.

"BELEDİYELERİMİZ İLE KOORDİNELİ ÇALIŞACAĞIZ"

Manisa" da görev yapmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Fevzi Bilgiç, "Manisa'da görev yapacağımız süre içerisinde başkanımızın da söz ettiği gibi kamu kurumları ile ilişkilerimizi sıcak tutacağız. Güvenlik hizmetlerine kurumlarımızın desteğini her zaman beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Bizden önce görev yapmış olan il emniyet müdürlerimiz ve güvenlik personelimizin bu güne kadar yaptıklarına biraz daha katkı sağlamak için görev yapacağız. Bundan sonraki dönemde de Manisa ve ilçelerimizin güvenliği ile ilgili yapılması gerekenleri analiz edip suçla mücadelede sonuna kadar çalışmalarımızı sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum. Bireysel konularda önleyici tedbirler almak suretiyle, halkımızın sağlıklı bir şekilde hayatlarını devam ettirmeleri adına yapılması gereken tüm önlemleri alıp huzurlu bir Manisa'da birlikte yaşamayı hedefliyoruz. Değerli belediye başkanımızın da ifade ettiği gibi son zamanlarda gelen şehit haberleri bizleri ziyadesi ile üzüyor. Ancak millet olarak biz bu toprakları kazanırken kolay kazanmadık. Bu topraklarda bulunana şehit kanları ile bu toprakları kazandık. Bundan sonra da bu toprakların bölünmezliği ve misak-ı milli sınırlarımızın içinde gelişebilecek her türlü olaylara karşı birlik ve beraberlik içerisinde, güvenlik kuvvetleri olarak, sivil toplum kuruluşları ve belediyelerimiz olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Polis teşkilatımızın kuruluş yıldönümü nedeni ile bir takım etkinlikler yaptık. O programlarımızda şehitlerimizi andık, mevlitler okuttuk. Şehitlerimizin ruhları şad olsun, geride kalanlar ise bizim için kardeşimiz gibi bize emanettir. Şehitlerimizin kanları ile kazanılmış olan bu toprakları bizlerde bizden sonraki nesillere emin ellerde olduğunu görerek teslim etmek istiyoruz. Değerli belediye başkanımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Çelik’ten Emniyet Müdürü Bilgiç’e ’Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Başkan Çelik’ten Emniyet Müdürü Bilgiç’e ’Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim