• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Çelik yeni okul müdürleriyle bir araya geldi

Başkan Çelik yeni okul müdürleriyle bir araya geldi
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Kaymakamlığının düzenlemiş olduğu uyum seminerinde ilçedeki okullara yeni atanan müdürlerle...

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Kaymakamlığının düzenlemiş olduğu uyum seminerinde ilçedeki okullara yeni atanan müdürlerle bir araya gelerek, belediye olarak eğitim ve okullara yapmış oldukları yatırımları anlattı.

Şehzadeler ilçe genelinde okullara yeni atanan okul müdürlerine uyum semineri programı düzenlendi. Şehzadeler Kaymakamlığının düzenlediği uyum seminerine Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş ve yeni atanan okul müdürleri katıldı.

Okul müdürleri uyum seminerinde ilk olarak söz alan Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, "Öncelikle ilçemizde yeni göreve başlayan siz değerli okul müdürlerimizi tebrik ediyor, başarılı bir dönem geçirmenizi diliyorum. Okullarda idareci olmak çok önemlidir. Bu nedenle sizleri zor görevler bekliyor. Bizler şehrin yöneticileri olarak her zaman gerekli olan desteğimizi okullarımıza sunuyoruz. Sunmaya da devam edeceğiz. Zaten gittiğimiz her okulda Şehzadeler Belediyemizin izlerini görüyoruz. Asli görevi olmamasına rağmen Şehzadeler Belediyemiz okullarımızın birçok ihtiyacını mutlaka kaşıyor. Bu noktada eğitime büyük destekler sunan Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam İsmail Çorumluoğlu'nun ardından kürsüye gelen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi olarak, eğitime vermiş oldukları destekleri anlattı.

Şehzadeler ilçesinde göreve yeni başlayan okul müdürlerini tebrik ederek sözlerine başlayan Şehzadeler Belediye başkanı Ömer Faruk Çelik, "Şehzadeler Belediyesi olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Bu bağlamda görevlerimiz arasında olmamasına rağmen ilçemizdeki bütün okullarımızı destekliyoruz. Şehzadeler ilçesinde sıfırdan bir okul yapılabilecek olan bir bütçeyi okullarımızın eksikliklerinin giderilmesi ve tadilatları için harcadık. Görev süremiz boyunca bütçemiz el verdiğince bu desteklerimizi vermeye devam edeceğiz. Sizlerin kutsal bir görev yaptığınızın bilinci içerisindeyiz. Bizler çocuklarımızı sizlere emanet ediyoruz. Şehzadeler'de eğitime büyük önem veren başarılı bir kaymakamımız var. Şehzadeler'de büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Buda ilçemizin eğitimi açısından büyük avantajlar sağlıyor. Önceki yıllarda eğitim büyük zorluklarla yapılıyordu. Bizim dönemimizde okulun yarısı ders kitaplarını aramakla geçiyordu. Ancak şuan hükümetimizin yaptığı çalışmayla tüm öğrenci kardeşlerimiz okula geldiklerinde kitapları masaların üzerinde oluyor. Ücretsiz bir şekilde ders kitaplarına ulaşabiliyorlar. Okullarla alakalı olarak fiziki imkanlar her koşulda çözülebilir, ancak içerisinde eğitimi kendine dert etmemiş öğretmenler ve idareciler yoksa o binalar, okullar bir mana etmezler. Eğitim ve öğretim diyoruz. Öğretim ikinci sırada geliyor. Tüm dersleri, formülleri, matematiği öğretmek öğretim kısmında yer alıyor. Ancak ilk sırada eğitim geliyor. Eğitim gerçekten de son derece önemlidir. Eğer ki sizler eğitim kısmını ihmal ederseniz. Öğretim kısmıyla yetişen öğrenciler, derslerde öğrenmiş oldukları formüllerle evlerinde patlayıcılar yaparak canların yanmasına insanların ölmesine sebebiyet verebilirler. Ancak eğitimi de beraber ve güzel bir şekilde verebilirsek, öğrendiklerini eğitim ile birlikte insanların sağlığı ve kurtuluşu için kullanırlar. Bu noktada eğitim faaliyetlerini asla ihmal etmemeliyiz. Bizler okullarımızı, öğrencilerimizi ve tüm öğretmenlerimizi önemsiyoruz. Çünkü en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu çok iyi biliyoruz" dedi.

Başkan Çelik yeni okul müdürleriyle bir araya geldi

Başkan Çelik yeni okul müdürleriyle bir araya geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim