• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Çelik, Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı’nda incelemelerde bulundu

Başkan Çelik, Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı’nda incelemelerde bulundu
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin en önemli bulvarlarından birisi olacak olan Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı'nda incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin en önemli bulvarlarından birisi olacak olan Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı'nda incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı'ndaki incelemelerine Farabi Caddesi ile kesişimine yapılacak olan Aydoğan Aydın Paşa Köprüsü'nün bulunacağı bölge ile başladı. Başkan Çelik, Aydoğan Aydın Paşa Köprüsü'nün temelinin 21 Nisan Cumartesi günü atılacağını belirtti.

Daha sonra Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı'nın devamı olan eski adıyla Tavlusun Caddesi'ne geçen Başkan Çelik, buradaki eski evlerin yıkımıyla ilgili çalışmaları takip etti. Bulvardaki çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Çelik, "Şehrimizdeki en önemli akslardan biri olan eski adıyla Tavlusun Caddesi'nde çok hızlı bir şekilde kamulaştırma, istimlak rıza ile anlaşma ve yıkım çalışmalarına girdik. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyorlar. Yolun ne kadar acil olduğunu buradaki trafik yoğunluğu gösteriyor" dedi.

Anayurt'tan Erkilet'e uzanacak raylı sistem hattının da bu caddeden geçeceğini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, "Kısa sürede yolun sağ tarafında çalışmalara başlayacağız. Ayrıca Hulusi Akar Bulvarı'nı Farabi Caddesi'ne bağlayacak katlı kavşakta da yoğun bir şekilde çalışmalarımız sürüyor. Katlı kavşağın temelini 21 Nisan'da atacağız. Bu şehirde yaşayan hemşehrilerimize daha konforlu ulaşımı, daha güvenli trafiği sağlamak amacındayız. Alt yapı kuruluşlarımız da mevcut hatların deplasesi için çalışıyorlar. Alt Yapı Koordinasyon Merkezimiz gerekli planlamalarını yapıyor. Alt ve üst yapısıyla mükemmel bir bulvarı şehrimize kazandıracağız" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim