• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Başkan Çelik Kardeş Şehir’de

Başkan Çelik Kardeş Şehir’de
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin kardeş şehri olan Mostar'da uluslararası ekonomi fuarına katıldı ve bir dizi temaslarda bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin kardeş şehri olan Mostar'da uluslararası ekonomi fuarına katıldı ve bir dizi temaslarda bulundu. Başkan Çelik, fuara katılan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş ile de bir araya geldi. Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç ile de görüşen Başkan Mustafa Çelik, KAYMEK'in açtığı kurs merkezini de gezdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bosna Hersek'te önemli temaslarda bulundu. Başkan Mustafa Çelik, aynı zamanda Kayseri'nin kardeş şehri olan Mostar'da 19. Uluslararası Mostar Ekonomi Fuarı'na katıldı. Türkiye'nin ortak ülke olarak yer aldığı fuara Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş da iştirak etti. Başkan Çelik, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş ile birlikte fuarı gezdi ve fuardaki Türk standının açılışına katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik fuarda Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç ile de bir araya gelerek bir süre görüştü. Başkan Çelik, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş ile birlikte fuarı gezen Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitaroviç, Karadağ Cumhurbaşkanı Filip Vuyanoviç ve Sırbistan Başbakanı Aleksandar Vuçiç ile de görüşmeler yaptı.

BARIŞ KÖPRÜSÜ KAYMEK

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Mostar'daki temasları çerçevesinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK) tarafından Mostar'da açılan kurs merkezini de ziyaret etti. Başkan Çelik, Mostar şehrinde açtığı kurslarla Sırp, Hırvat ve Boşnak vatandaşlar arasında barış köprüsü kuran KAYMEK Kurs Merkezi'nde kursiyerlerle bir araya geldi. KAYMEK'in Mostar Yunus Emre Enstitüsü ile ortak açtığı hat kursunu da takip eden Başkan Mustafa Çelik'e burada hat sanatı ile yapılmış bir hediye takdim edildi.

Başkan Mustafa Çelik, kurs merkezi ziyaretinde KAYMEK kursiyerleri ile de sohbet etti. Kursiyerler, Kayseri'nin kendilerine vermiş olduğu destekler nedeniyle Başkan Çelik'e teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Mostar'da KAYMEK için yeni yapılan kurs merkezinde de incelemelerde bulundu.

Başkan Çelik Kardeş Şehir’de

Başkan Çelik Kardeş Şehir’de

Başkan Çelik Kardeş Şehir’de

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim