• BIST 9701.67
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C

Başkan Çelik İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Çelik İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yatırımları yerinde incelemek ve 2016 yılında yapılacak yatırımları planlamak üzere yaptığı ilçe ziyaretlerine...

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yatırımları yerinde incelemek ve 2016 yılında yapılacak yatırımları planlamak üzere yaptığı ilçe ziyaretlerine Develi ile devam etti. Başkan Çelik, 2016 yılını ilçelerden gelen talepler doğrultusunda planlayarak ilçelerdeki yaşam kalitesini artırmaya çalışacaklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Develi programına İlçe Kaymakamı Harun Başıbüyük'ü ziyaret ederek başladı. Büyükşehir Belediyesi'nin Develi'de yapmış olduğu yatırım ve hizmetlere ilçesi adına teşekkür eden Kaymakam Harun Başıbüyük, "Yapılan hizmetlerden dolayı müteşekkiriz. İnşallah bundan sonra da yatırımlar devam edecektir" dedi. İlçe Kaymakamı Harun Başıbüyük, Develi'nin tespit ettikleri problemleri ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de Develi'nin Kayseri'nin büyük ilçelerinden olduğunu ve ilçedeki kent konforunu artırmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Doğalgazın Develi'yi bir tık ileri taşıdığını da vurgulayan Başkan Çelik, ilçelerden gelen talepleri değerlendirerek 2016'yı planlayacaklarını kaydetti. Başkan Çelik'in Kaymakamlık ziyaretine Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile AK Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan da katıldı.

"HER ZAMAN HALKIMIZLA BERABERİZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Develi Kaymakamlığı'nın ardından İlçe Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Çelik, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ı makamında ziyaret ettikten sonra belediye binasında yapılan yatırım toplantısına geçti. Toplantıya Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile Develi Belediyesi bürokratları ve meclis üyeleri de katıldı. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Başkan Çelik'e Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarından dolayı teşekkür ederek, "Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız" diye konuştu.

Develi'de gördükleri güler yüze ve sıcak ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Mustafa Çelik de "Halkımızla sürekli iç içe olma gayretindeyiz. Sorunları yerinde tespit ederek gidermek için gayret gösteriyoruz" dedi.

Yatırım Toplantısında daha sonra Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerine yapılan yatırımlar ve yapılmasını istedikleri hizmetlerle ilgili bir sunum yaptı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımları anlatan Cabbar, Aksu Mesire alanı ve Kadın ve Gençlik Merkezi'nin bitme aşamasında olduğunu, Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının sürdüğünü, 10 mahallede kanalizasyon, 8 mahallede arıtma tesisi projesinin devam ettiğini, 26 mahallede 95 bin metrekare kilitli parke yapıldığını, 70 kilometrelik asfalt yolun bitirildiğini, 49 mahallede 309 kilometre arazi yolu açıldığını, 7 su deposunun bakımının tamamlandığını, sulama kanalları, kapalı sulama kanalı ve sulama göleti yapıldığını ve morglu cenaze aracının hibe edildiğini belirtti. Başkan Cabbar yeni dönemde yapılmasını istedikleri yatırımlar hakkında da bilgi verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçe belediyesindeki yatırım toplantısının ardından yapılan yatırımları yerinde inceledi. Öncelikle tamamlanma aşamasına gelen Kadın ve Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulunan Başkan Çelik, çok amaçlı salon, kapalı yüzme havuzu, cep sineması gibi birimleri tek tek gezdi. Başkan Çelik daha sonra yine bitme aşamasına gelen Aksu Mesire Alanını gezerek incelemelerde bulundu. Cuma namazını Develi Çarşı Camii'nde kılan Başkan Mustafa Çelik, namaz sonrası cemaatle bir süre sohbet ederek AK Parti İlçe Başkanlığına geçti. Başkan Çelik'in ilçe teşkilatı ziyaretine AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de katıldı. İlçe Başkanı Mehmet Durukan, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşkilatı adına Develi'ye yapılan yatırımlar için teşekkür etti. Başkan Mustafa Çelik de Develi'de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Tek gayemiz sizlere daha iyi hizmet edebilmek. Her zaman bu gayretin içinde olduk ve olmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Çelik İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Çelik İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Çelik İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Çelik İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim