• BIST 9524.59
  • Altın 2524.268
  • Dolar 32.5721
  • Euro 34.6338
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Çelik: Bu takımın Kayseri’ye, Kayseri’nin bu takıma ihtiyacı var

Başkan Çelik: Bu takımın Kayseri’ye, Kayseri’nin bu takıma ihtiyacı var
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor tesislerini ziyaret ederek takıma moral verdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor tesislerini ziyaret ederek takıma moral verdi. Her zaman Kayserispor'u destekleyeceklerini belirten Başkan Çelik, "Bu takımın Kayseri'ye, Kayseri'nin de bu takıma ihtiyacı var" dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Çelik, tesislere gelişinde yöneticiler tarafından karşılandı. Kulüp Başkanı Recep Mamur ile birlikte antrenman alanına gelen Çelik, Teknik Direktör Hakan Kutlu ve futbolcularla selamlaştı.

Ligde son 8 haftaya girildiğini belirten ve takımdan çok daha fazla mücadele etmelerini isteyen Başkan Mustafa Çelik, "Tüm kamuoyu bilsin ki şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da takımın yanındayız. Şehir olarak marka değerimizi yükseltmek ve ekonomik olarak bir yere gelmek istiyorsak marka değerin oluşmasında en önemli etkenlerden birisinin de spor kulüpleri olduğunu bilmeliyiz. Bu anlamda Kayserispor da bizim en önemli markamız. Kayserispor'a yeterli önemi vermezsek şehrin imajı ile ilgili ciddi bir zafiyet ortaya çıkacaktır. Bu anlamda altını çizerek söylüyorum herkesin takımına sahip çıkması gerekir. Biz her zaman takımın yanınızdayız. Kulüp Başkanımız Recep Mamur işinden, gücünden, parasından, mesaisinden feragat ederek takımla birlikte oluyor" dedi.

BU TAKIMIN KAYSERİ'YE, KAYSERİ'NİN DE BU TAKIMA İHTİYACI VAR

Sadece birkaç kişinin ve sadece belli kurumların takıma desteğinin yetmeyeceğini ve tüm kamuoyunun takıma sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Başkan Çelik, "Şehirde yaşayan herkes takımla beraber olduğunu maça gelerek ve taraftarlık yaparak göstermeli. Bundan sonra içerdeki maçlarda ulaşımla ilgili kolaylıklar da sağlayacağız. Halkımızın takımına sahip çıkması lazım. Ayrıca Kayseri'deki tüm yönetim dinamiklerinin de takımına sahip çıktığını göstermesini istiyoruz. Odalarımız, iş adamlarımız, dernekler ve sivil toplum örgütleri Kayseri'deki tüm spor kulüplerine destek vermek durumunda. Her zaman Kayseri'de uyum içinde çalışıldığını anlatıyoruz. Kayserispor konusunda da bu uyumu göstermeliyiz. Bu takımın Kayseri'ye Kayseri'nin de bu takıma ihtiyacı var. Şehrimizi bir noktaya beraber getireceğiz" diye konuştu.

Kayserispor'un ligde kalacağından asla şüphe duymadığını da dile getiren Başkan Çelik, önümüzdeki sene bu takımı daha yukarılara taşımanın gayreti içinde olacaklarını belirtti. Teknik heyet ve futbolculara güvendiğini de ifade eden Çelik, takıma başarı diledi.

Sözlerinin sonunda bu hafta oynanacak Rize maçından galibiyet beklediğini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, sonraki hafta Kayseri'de oynanacak olan Antalya maçına da tüm Kayserilileri davet etti.

Kulüp Başkanı Recep Mamur da, Başkan Mustafa Çelik'e güzel dileklerinden dolayı teşekkür etti ve "İnanıyorum ki desteğiniz her zaman devam edecek" dedi.

BAŞKAN ÇELİK'E 38 NUMARALI FORMA

Bu arada ziyaret esnasında Başkan Mustafa Çelik'e Kulüp Başkanı Mamur tarafından Kayserispor'un 38 numaralı forması hediye edildi. Forma için teşekkür eden Başkan Çelik, "İşlerimizin yoğunluğu nedeniyle sık gelemiyoruz; ama yüreğimiz hep Kayserispor ile birlikte. Her zaman yanınızdayız. Siz elinizden geleni yapın, bizler de elimizden geleni yapalım ve bu takımı layık olduğu yerde tutalım" diye konuştu.

Teknik Direktör Hakan Kutlu da, ziyaret için teşekkür ederek "Sizi aramızda görmek bizi çok memnun etti. Moralimizi yükseltti" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Kulüp Başkanı Recep Mamur daha sonra bir süre sarı kırmızılı takımın antrenmanı izledi.

Cihan

Başkan Çelik: Bu takımın Kayseri’ye, Kayseri’nin bu takıma ihtiyacı var

Başkan Çelik: Bu takımın Kayseri’ye, Kayseri’nin bu takıma ihtiyacı var

Başkan Çelik: Bu takımın Kayseri’ye, Kayseri’nin bu takıma ihtiyacı var

Başkan Çelik: Bu takımın Kayseri’ye, Kayseri’nin bu takıma ihtiyacı var

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim