• BIST 9079.97
  • Altın 2308.924
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.0934
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Can’ın Kadir Gecesi mesajı

Başkan Can’ın Kadir Gecesi mesajı
Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Biz Müslümanlar için içerisinde bin aydan daha hayırlı neticeleri...

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Biz Müslümanlar için içerisinde bin aydan daha hayırlı neticeleri barındıran Kadir Gecesinin bütün Müslüman kardeşlerimiz arasında birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşma vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Mesajında; "İçerisinde; pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve vecdin doruğa ulaştığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşıyoruz. Müslümanlar olarak Ramazan ayının son günlerini yaşarken diğer taraftan da bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne kavuşuyor olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz" ifadelerine yer veren Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, "Bizleri Ramazan ayına ulaştıran Cenabı Allah'a şükrederken, aynı zamanda bizleri daha nice Kadir gecesi gibi mübarek zaman dilimlerine yetiştirmesini rahmetinden niyaz ediyoruz. Tüm İslam aleminde olduğu gibi ata toprakları olan Bilecik'te de Ramazan ayını en güzel ve verimli şekilde geçirmeye çalıştık. Zaman ve mekanlar, kendilerinde meydana gelen önemli olaylarla önem kazanırlar. Kadir Gecesi'ni bu derece değerli kılan en önemli sebepte; Kur'an-ı Kerim'in bu gece nazil olmaya başlamasıdır. Yüce kitabımızın getirdiği ilke ve prensiplerin özünde; aydınlık, hoşgörü, dostluk ve kardeşlik vardır. Sayısız manevi güzelliğin yaşandığı ve mükâfatların sınırsız olarak verildiği bu eşsiz gecede, özümüze dönerek gaflet içinde geçen günlerimizi sorgulamalıyız, kendimizle hesaplaşmalıyız. Bu mübarek gecede ayrıca dünyanın dört bir yanında yaşanan katliam ve zulmün son bulması için dua ediyoruz. Cenab-ı Allah bütün İslam coğrafyasında huzur ve sükuneti nasip etsin. Huzur ve mutluluk içinde yaşadığımız gibi buradaki kardeşlerimizin de bu huzur ve mutluluğa kavuşmasını en samimi dileklerimizle istiyoruz. Böyle güzel bir gecenin ihlas ve faziletine vararak, mübarek Kadir Gecesinin, Bilecik'li hemşerilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz eder, selam ve saygılar sunarım" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim