• BIST 9693.46
  • Altın 2496.132
  • Dolar 32.475
  • Euro 34.6284
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Can’dan ilkokul ve ortaokul mezunlarına karne hediyesi

Başkan Can’dan ilkokul ve ortaokul mezunlarına karne hediyesi
Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik'te mezun olan bütün ilkokul ve ortaokul öğrencilerine Buz Pateni Eğitimi hediye çeki dağıttı.

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik'te mezun olan bütün ilkokul ve ortaokul öğrencilerine Buz Pateni Eğitimi hediye çeki dağıttı.

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, öğrencileri okullarında ziyaret ederek, karne heyecanlarına ortak oldu. Öğrencileri başarıları dolayısıyla tebrik eden Başkan Can, ilkokul ve ortaokul mezunlarına, Park Vadi Spor ve Eğlence Merkezi'nde bulunan buz pistinde kullanılmak üzere Buz Pateni Eğitim çeklerini hediye etti.

"Öğrencilerimizi seviyoruz ve onlara her türlü güzel imkanı sunmak gayretindeyiz"

Başkan Can, gerçekleştirilen faaliyet hakkında yaptığı kısa değerlendirmede, "Bugün tüm ülkemizde olduğu gibi Bilecik'imizde de binlerce öğrencimiz, yaz tatiline girdi. Öncelikle bütün öğrencilerimize sağlıklı ve mutlu bir yaz tatili dileklerimizi iletiyorum. Bununla birlikte Bilecik Belediyesi olarak yine öğrencilerimizi yaz tatilinde hem keyifli hem de verimli geçirmelerini sağlayacak birçok güzel çalışmamız var. Bunlardan biri Yaz Spor Okulları. Gerçekten de belediyemiz tarafından uzun yıllardır sürdürülen Yaz Spor Kursları, artık bir okul formunda oldu. Burada her dönem yüzlerce öğrencimiz sporun birçok çeşidinde kurslar alıyor. Aynı şekilde Belediyemiz Müzik Kursları da hem okul döneminde hem yaz tatilinde çocuklarımıza güzel hizmetler veriyor. Her eğitim öğretim döneminde çocuklarımıza büyük tesisler ve çalışmalar kazandıran Bilecik Belediyesi aynı zamanda onları küçük ve anlamlı hediyelerle de ödüllendiriyor. Bugün ise belediyemiz tarafından gerçekleştirilen çalışma mezun olan 4. ve 8. Sınıf öğrencilerimize Vadi Park Eğlence ve Spor Merkezinde bir saat ücretsiz Buz Paten eğitimleri için hediye çekleri verdik. Amacımız, öğrencilerimizin ilimizde yeni örneği olan bu tesisi ve hizmeti görmesini sağlamaktır. Eğitime ve çocuklarımıza yönelik bu tür güzel çalışmalarımız devam edecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim