• BIST 9530.47
  • Altın 2485.014
  • Dolar 32.5011
  • Euro 34.8568
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C

Başkan Can’a ASKON’dan Ziyaret

Başkan Can’a ASKON’dan Ziyaret
Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Tarsus Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Şevket Can'ı ziyaret ettiler.

Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Tarsus Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Şevket Can'ı ziyaret ettiler.

ASKON Tarsus Şube Başkanı Ramazan Alıcı, işadamları olarak Tarsus'a katkı sağlayacaklarını söyledi. Alıcı, "Derneğin asıl amacı Türkiye'deki iş adamlarının, müteşebbislerin rekabet gücünü arttırmak ve bunun yanında iş adamlarımızın, tüccarımızın sorunlarına çözüm noktasında müdahale etmek ve çözmek adına faaliyetlerde bulunmak. En önemlisi de ticaretin ahlaki zeminlere oturması anlamında destek olabilmek" dedi.

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Belediye Başkanı Şevket Can, kente hizmet için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini söyledi. Can, "Tarsus'umuzda yaşayan insanlar olarak birincil görevimiz; yaşanabilir bir şehirde yaşamak, evlatlarımıza yaşanabilir bir şehir bırakmaktır. Bunu yaparken de ayrım yapmadan, ötekileştirmeden Tarsus'a hizmet etmemiz gerekiyor. Derneklerin, bütün yerel yöneticilerin, kurum ve kuruluşların ana düşüncesi bence de bu olması lazım" şeklinde konuştu.

Herkesin ortak payda Tarsus etrafında birleşmesini isteyen Başkan Can, "Tarsus'umuz da yaşayan bütün insanlarımız olarak, sadece belediye olarak bizler değil, sivil toplum kuruluşları, oda ve dernekler, iş adamları kuruluşları hepimizin ortak paydası Tarsus olmalıdır. Yaşanabilir bir şehirde yaşamak, evlatlarımıza yaşanabilir bir şehir bırakmak ve bunu yaparken de ayrım yapmadan, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden Tarsus'a hizmet etmemiz gerekir. Tarsus'ta en önemli birinci öncelikli işimiz; hizmetlerimizin ve eserlerimizin yanında birlikteliğimizin ve kardeşliğimizin devam etmesi özellikle belediye olarak buna çok önem veriyoruz. Önceliğimiz kardeşliğimizin ve huzurumuzun bozulmadan daha da sağlamlaşarak gitmesi için mücadele etmekten geçiyor. Bütün kurum ve kuruluşların ana düşüncesinin de bu olması lazım. Çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Alıcı, Başkan Can'a ahşap işlemeli tablo hediye etti.

Başkan Can’a ASKON’dan Ziyaret

Başkan Can’a ASKON’dan Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim