• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Can, Polislerle Biraraya Geldi

Başkan Can, Polislerle Biraraya Geldi
Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yıldönümü münasebetiyle emniyet mensupları ile biraraya geldi,...

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yıldönümü münasebetiyle emniyet mensupları ile biraraya geldi, birlikte yemek yedi.

Belediye yemekhanesinde düzenlenen programa Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Garnizon Komutanı Vedat Topak, Belediye Başkanı Şevket Can, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Ağır Ceza Hakimi ve Adalet Komisyonu Başkanı Ercan Kumhak, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Emniyet Müdürü Salim Çakan, Tarsus Vaizi Ali Kılınç, polis memurları ve eşleri katıldı.

Yenilen yemeğin ardından Kuran-ı Kerim okunup, dualar yapıldı.

Belediye Başkanı Şevket Can'a teşekkür eden Emniyet Müdürü Salim Çakan, her zaman her konuda kendilerine yardımcı olduklarını söyledi. Çakan, "Yaklaşık 10 aydır görev yaptığım Tarsus'ta, geldiğim günden itibaren kendimi şanslı olarak görüyorum. Öncelikle başta Sayın Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can Bey olsun, diğer mülki amirlerimiz olsun Tarsus ilçesinde uyumlu bir çalışma içerisinde olduğumuzu, kurumlar arasında uyumlu bir diyaloğun olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Geldiğimden bu yana emniyet binalarımızın fiziksel düzenlemesinde, çevre düzenlemesinde, görevlerimiz esnasında şehit cenazelerinde olsun, hep Tarsus Belediyesinin desteğini gördük. Aynı zamanda Sayın Başkanımın nezdinde Tarsus Belediyemize ve Büyükşehir Belediyemize müteşekkiriz. İnşallah bu uyumluluğumuzun devam etmesini diliyorum" dedi.

Polis haftasını kutlayan Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus'un huzuru için gece gündüz çalışan emniyet mensuplarına teşekkür ettiğini belirtti. Can, "Polis haftası vesilesiyle bugün burada sizlerle bir araya geldiğimiz için mutluluk duyduğumu da belirtmek istiyorum. Nice güzel günlerde eşlerinizle, çocuklarınızla mutlu ve huzurlu günler geçirmenizi Cenab-ı Allah'tan diliyorum. Bu vesileyle bütün şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum. İnşallah ülkemizde esen bu kötü rüzgarlar, istemediğimiz olaylar son bulur. Gece demeden gündüz demeden, gündüz yorulmadan, gece uyumadan 7 gün 24 saat ülkemizin ve bütün vatandaşlarımızın huzuru için büyük bir performans gösteriyorsunuz. Allah'ın izniyle bu zor günler geçecek, bu zor günlerin geçmesi için bütün vatandaşlarımızın biraz daha duyarlı, sabırlı, emniyetimize ve silahlı kuvvetlerimize duasını esirgememesi lazım. Tarsus'umuzda bütün kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte çok güzel bir uyumumuz var. Çünkü bu çalışma Tarsus için. Her şey Tarsus'ta yaşayan vatandaşların burnu kanamaması için, daha yaşanabilir bir şehirde yaşayabilmeleri için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca ise, "Ülkemizin birlik ve beraberliği, güvenliği, milletimizin selameti için diğer güvenlik kuvvetlerimizle beraber, gece gündüz demeden, huzur içerisinde yaşamamız için çalışan siz emniyet teşkilatı mensuplarının kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Görevlerinizde hepinize sonsuz başarılar, sağlıkla görevinizi yerinize getirmeyi Cenabı Hak'tan diliyorum. Tabi ülkemizin bulunduğu süre içerisinde gerçekten güvenlik kuvvetlerimizin önemi bir daha ortaya çıkmıştır. 10 Nisan Polis Gününüzü tekrar kutluyorum. Bizi burada ağırlayan değerli Belediye Başkanımıza ve belediye yetkililerine çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Başkan Can, Polislerle Biraraya Geldi

Başkan Can, Polislerle Biraraya Geldi

Başkan Can, Polislerle Biraraya Geldi

Başkan Can, Polislerle Biraraya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim