• BIST 9524.59
  • Altın 2489.018
  • Dolar 32.5474
  • Euro 34.68
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Çamyar, 2 Yıllık İcraatlarını Anlattı

Başkan Çamyar, 2 Yıllık İcraatlarını Anlattı
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 2 yıllık icraatlarını anlatarak, "Biz 2 yıllık belediye hizmetlerimizde dosdoğru olmaya gayret ettik. Allah'ın izniyle...

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 2 yıllık icraatlarını anlatarak, "Biz 2 yıllık belediye hizmetlerimizde dosdoğru olmaya gayret ettik. Allah'ın izniyle bu gayretlerimizden ve Ünye'nin öz değerlerinden vazgeçmeyeceğiz" dedi.

Başkan Ahmet Çamyar, düzenlenen etkinlikle Ünye Belediyesi'nin 2 yıllık çalışmalarını değerlendirdi. Bir restoranda düzenlenen programa Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ın yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri, muhtarlar, sanat ve spor camiasından çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Çamyar, 2 yıllık süre zarfında dosdoğru olmaya gayret ettiklerini söyledi. Çalışmalarına gece gündüz demeden titizlik devam ettiklerini vurgulayan Çamyar, "Biz 2 yıllık belediye hizmetlerimizde dosdoğru olmaya gayret ettik. Allah'ın izni ile bu gayretlerimizden vazgeçmeyecek ve Ünye'nin öz değerlerinden asla vazgeçmeyeceğiz. Bu güzel şehrin topraklarına yeni bir şehir kurmaya geldik demiştik 2 yıl önce. Bu kapsamda çalışmalarımızda gece gündüz mesai tatil gözetmeksizin tüm ekibimizle beraber en üst makamdan en alt makama kadar birlikte çalıştık ve çalışıyoruz. Yaptığımız tüm projelerde en ince ayrıntıya kadar bu şehri hak ettiği değerlere ulaştırma adına titizlikle çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

AYLIK 500 BİN TL GELİR EL EDİLDİ

Konuşmaların ardından Başkan Ahmet Çamyar, Ünye Belediyesi'nin 2 yıllık çalışmalarının yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi. Çamyar, sunumuna Ünye Belediyesi bünyesinde bulunan personel sayısı ile başladı. Göreve geldiklerinde belediyenin 705 personeli bulunduğunu aktaran Çamyar, bu sayının bu gün itibari ile 382'ye indiğini söyleyerek belediyenin bu sayede ayda 500 bin TL'lik maaş tasarrufu yaptığına dikkat çekti.

YOL YATIRIMLARI ARTTIRILDI

Daha sonra yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Ahmet Çamyar, bu kapsamda hizmet binasını yenilediklerini, destek binasını yeniden inşa ettiklerini, araç filosunda iyileştirme yaptıklarını ve gelir gider dengesini sağladıklarını ifade etti. Sunumunda "Modernleşmenin ilk adımı yenilikçi olmaktır" diyen Çamyar, bu doğrultuda 47 bin metrekare parke yol, 9 bin 250 metre bordür ve yağmur suyu hattı, bin 200 metrekare beton perde duvar, 3 bin 500 metreküp taş duvar ve 83 bin 782 ton filler ve stabilize malzeme ile yol bakım çalışmaları yaptıklarına dile getirdi. Yol yatırımlarının maddi boyutuna da değinen Çamyar, 2014 yılında 4 milyon, 2015 yılında 9 milyon yol yatırımı yaptıklarını 2016 yılında da 12 milyon 700 bin TL'lik yola yatırım yapacaklarını vurguladı.

ÜNYELİLER EN ÇOK TEMİZLİKTEN MEMNUN KALDI

2 yıllık hizmetlerde Ünyelilerin en çok memnun kaldığı çalışmanın temizlik olduğunu söyleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bu alanda yapılan çalışmalara açıklık getirdi. Çamyar, bu kapsamda çöp konteynerlerinin yer altına alındığını, camilerde bulunan halıların yılda 2 kez yıkandığını ve temizlik zabıtası biriminin oluşturulduğunu belirtti.

PROJELER HAYATA GEÇMEYE DEVAM EDİYOR

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, sunumunda ayrıca hazırlanan ve hayata geçirilen projelerin yanı sıra planlanan projelere de vurgu yaptı. E-imza, Kent Rehberi, eski Kültür Sarayı'nın yıkımı, Askıda Ekmek, Kültür Yolu projesi, İkram Çeşmesi gibi projelerin tamamlandığının altını çizen Çamyar, Rüzgarlı Sokak, Taka Balık Pazarı, Tabakhane Deresi, Pazar Yeri ve Minibüs Garajı, Gençlik Merkezi, Kültür Sarayı, Köy Pazarı ve Organize Sanayi Bölgesi projelerinin de çalışmaları yapılarak en kısa zamanda Ünyelilerin hizmetine gireceğinin müjdesini verdi.

Yapılan sunumların ardından "Ünye Belediyesi'nin 2 Yıllık Değerlendirme Programı" sona erdi.

Başkan Çamyar, 2 Yıllık İcraatlarını Anlattı

Başkan Çamyar, 2 Yıllık İcraatlarını Anlattı

Başkan Çamyar, 2 Yıllık İcraatlarını Anlattı

Başkan Çamyar, 2 Yıllık İcraatlarını Anlattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim