• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Çalışkan: "Konut Projeleriyle Vatandaşlarımız Ev Sahibi Oluyor"

Başkan Çalışkan: "Konut Projeleriyle Vatandaşlarımız Ev Sahibi Oluyor"
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile gerçekleştirilen ve her bütçeye uygun...

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile gerçekleştirilen ve her bütçeye uygun konut projeleri ile yüzlerce vatandaşın ev sahibi olacağını söyledi.

Belediye Başkanı Çalışkan, "Son yıllarda dar gelirliler başta olmak üzere her bütçeye uygun konut projeleri ile vatandaşlarımız ev sahibi oluyor. Hedefimiz daha çok vatandaşımızın bu imkanlardan faydalandırmak" dedi. Konut projelerinin gerçekleşmesinde Karaman Belediyesi'nin öncülük ettiğini belirten Çalışkan, "TOKİ ile birlikte yürüttüğümüz konut projeleri son yıllarda önemli bir ivme kazanmış durumda. Piri Reis Vadisi Projesi ve İşçi Konutları projesinde çalışmalar aralıksız sürüyor. Diğer yandan da bu projelerin ikinci etap hazırlıklarına başladık. Projelerin hayata geçirilmesi ve sağlıklı bir şekilde hak sahibi vatandaşlarımıza teslim edilmesi noktasında son derece hassas ve özverili bir çalışma yürütüyoruz. Organize sanayide çalışan işçi kardeşlerimize yönelik başlatılan konut projesinde 428 konutun inşaat çalışmaları da süratle devam etmektedir. Karaman tarihinin en prestijli konut projesi olan ve çalışmaları devam eden Piri Reis Vadisi Konut Projesi'nde ise toplam 728 konut inşa ediliyor. Her iki projede hak sahibi vatandaşlarımız inşallah önümüzdeki yıl konutlarına kavuşacaklar. Ayrıca Piri Reis Vadisi projesinde ikinci etap çalışmalarımıza başladık. Diğer yandan geçtiğimiz günlerde TOKİ tarafından açıklanan ve emekli vatandaşlarımızın ayda 250 TL taksitlerle ev sahibi olmaları için başlatılan çalışmalar sonucunda Karaman'a ilk etapta toplam 400 konut inşa edilecek. Bu sayı taleplere göre artırılabilecek" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim