• BIST 9079.97
  • Altın 2306
  • Dolar 32.3263
  • Euro 35.1055
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Çalık, Ankara’daki Bombalı Saldırıyı Kınadı

Başkan Çalık, Ankara’daki Bombalı Saldırıyı Kınadı
Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Ankara Kızılay'da meydana gelen bombalı saldırıyı kınadı.

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Ankara Kızılay'da meydana gelen bombalı saldırıyı kınadı.

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Ankara Kızılay'da meydana gelen bombalı saldırıyla ilgili, "terör örgütleri akıttıkları kanda boğulacaklar" dedi.

"Türkiye ne zaman bir kalkınma hamlesi yapsa bir dizi suikastla karşı karşıya kalır." diyen Başkan Çalık " Dış güçler ve onların içerideki işbirlikçi hain unsurları ard arda harekete geçerler. Bu süreçler ilk defa karşı karşıya kaldığımız süreçler değildir. Bu millet ve devletin bu tür saldırlar karşısında derin bir tecrübesi vardır. Terör örgütleri amaçladıkları hedeflere ulaşamayacak, akıttıkları kanda boğulacaklardır. Türk Milleti bu saldırıya tek bilek tek yürek olarak layıkıyla cevap verecektir. Milletimizi ümitsizliğe ve yılgınlığa sevk amacını taşıyanlar bu milleti tanımamaktadırlar. Ülkemizde iç savaş çıkartmak isteyenler, Diyarbakır'da Sur'da Cizre'de Aziz Milletimizden gereken cevabı almışlardır. İç savaş çıkartamayanlar, kazdıkları hendeklere gömülenler, çaresizlik içinde Ankara'da bomba patlatarak sonuç almaya çalışmaktadırlar. Terörün adının PKK, İŞİD veya DHKP-C olmasının hiçbir önemi yoktur" şeklinde konuştu.

Saldırıların amacının büyüyen ve bölgesel bir güç olan Türkiye'yi durdurmak ve etkisiz kılmak olduğunu ifade eden Çalık, "Bu millet, bu devleti sokakta bulmamıştır. Devletsizliğin ne demek olduğunu anlamak isteyenler Irak'a, Suriye'ye bakmalıdırlar. Bu tarihi bilince sahip olan milletimiz, tarihimizin hiçbir döneminde devletsiz kalmamıştır. Devletin sahibi milletimiz daima uyanık ve teyakkuzdadır. Milletimizi temsil eden hükümetimiz de olaylara vaziyet etmekte ve gereken bütün tedbirleri almaktadır. Milletimiz devletine ve hükümetine güvenmelidir." dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim