• BIST 9714.69
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Başkan Çakır, Kursiyerlere Hazırlık Kitabı Dağıttı

Başkan Çakır, Kursiyerlere Hazırlık Kitabı Dağıttı
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen EKPSS kurslarına katılan kursiyerleri...

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen EKPSS kurslarına katılan kursiyerleri ziyaret ederek, kursiyerlere hazırlık kitabı dağıttı.

Sanat Merkezi ve Semt Konakları'nda öğrenci ve yetişkinlere yönelik çeşitli kurslar düzenleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü aracılığıyla da engellilere yönelik kurslar düzenliyor. Engellilerin yaşamlarını daha da kolaylaştırmanın yanı sıra mesleki alanlarında başarılı olmaları amacıyla şimdi de EKPSS kursu düzenlenirken, düzenlenen kursun hazırlık kitapları da yine Büyükşehir Belediyesi tarafından temin ediliyor. Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu'nda gerçekleştirilen hazırlık kitabı dağıtım programına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ziya Kesriklioğlu ile ilgili şube müdürleri de katıldı.

226 KİŞİ MEMUR OLDU"

Kursiyerlerle yakından ilgilenerek sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından engellilere yönelik açılan kurslar sayesinde çok sayıda engellinin memur olduğunu belirterek, kurslara katılan 460 engelli vatandaştan 226'sının memur olarak atandığını söyledi. Çakır, "2015 Aralık ayında Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu'nda 7 sınıfta başlayan ve 17 Nisan 2016 tarihinde sona erecek olan EKPSS kursuna 220 engelli kursiyerimiz müracaat etti. Kursiyerlerimizin faydalanacağı EKPSS hazırlık kitaplarını kendilerine teslim ediyoruz. Bu kurslarımızın düzenlenmesinde katkı ve destekleri olan Halk Eğitim Merkezi ve Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"BAŞARI ORANI OLDUKÇA YÜKSEK"

Kursların verildiği sınıfları tek tek ziyaret ederek hazırlık kitaplarını kursiyerlere teslim eden Başkan Çakır, Büyükşehir Belediyesi olarak bu kursları önerdiklerini söyledi. Çakır, "Kurslardaki başarı oranı oldukça yüksek. Bu başarı oranının daha üst seviyelere çıkacağına inanıyorum. Bu başarıda sizlerin gayret ve çabası çok önemli. Sizlerin başarılı olduğunu görmek bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. İnşallah bütün kursiyerlerimiz başarılı olarak, hem kendilerini, hem ailelerini ve hem de bizleri mutlu ederler. Kurslarımıza katılan bütün engelli kardeşlerime başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a büyük bir ilgi ve sevgi gösteren kursiyerler açılan kurslardan dolayı teşekkür etti.

Başkan Çakır, Kursiyerlere Hazırlık Kitabı Dağıttı

Başkan Çakır, Kursiyerlere Hazırlık Kitabı Dağıttı

Başkan Çakır, Kursiyerlere Hazırlık Kitabı Dağıttı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim