• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Başkan Büyükkılıç ve ekibi Aydınlıkevler mahallesi halkı ve esnafı ile buluştu

Başkan Büyükkılıç ve ekibi Aydınlıkevler mahallesi halkı ve esnafı ile buluştu
Aydınlıkevler Mahallesi'nde Cuma namazı sonrası esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Aydınlıkevler'in şehrin batı bölümünde Düvenönü...

Aydınlıkevler Mahallesi'nde Cuma namazı sonrası esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Aydınlıkevler'in şehrin batı bölümünde Düvenönü ile Birlik mensucat Fabrikası arasında kalan 1960'lı yıllarda yapılaşan 2-3 katlı binalardan oluşan bir semt olduğunu söyledi.

Aydınlıkevler Mahallesindeki Cuma programına Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Daire müdürleri ile mahalle muhtarları da iştirak etti.

Mesken ağırlıklı bir mahalle

Her hafta bir mahalleyi ziyaret ederek hem belediye çalışma alanlarını gezdiklerini hem de mahalle halkı ile beraber olma imkanı bulduklarını belirten Başkan Büyükkılıç Aydınlıkevler Mahallesi'nde belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına memnuniyetlerini soran Başkan Büyükkılıç, bölgenin barındırdığı nüfusta artış olduğunu, çünkü çok katlı binaların yükseldiğini, bu bölgenin artık kentsel dönüşüme açık olduğunu çünkü birçok binanın 50 yaşın üstünde olduğunu kaydetti.

Özel sektör kentsel dönüşümü başlattı...

Aydınlıkevler Mahallesinde şu anda özel sektörce bina sahiplerince anlaşma yapılarak çok katlı binaların yükseldiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç "Kılıçaslan Mahallesinde kentsel dönüşüm mülk sahipleri ile anlaşan müteahhitlerce başlanmıştır. Osman Kavuncu Caddesi üzerinde yer alan yapıların dış cepheleri yenilenmektedir. Küçükali mahallesindeki kentsel dönüşüm bu mahalleyi etkileyecek ve hatta tetikleyecektir. Aydınlıkevler Postanesi ve çevresinde yeni bir oluşum başlatılmıştır. Şehir merkezine yakın oluşu ticaret alanlarına bitişik oluşu, Eski Sanayi Bölgesinin karşısında yer almasıdan dolayı avantajlıdır." dedi.

Aydınlıkevler Mahallesi gelişiyor ve değişiyor

Mahallede halkı ve esnaflarla sohbet eden Başkan Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin çalışmaları ve hizmetleri ile her an her yerde olduğunu sözlerine ekledi.

Başkan Büyükkılıç ve ekibi Aydınlıkevler mahallesi halkı ve esnafı ile buluştu

Başkan Büyükkılıç ve ekibi Aydınlıkevler mahallesi halkı ve esnafı ile buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim