• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Bozbağ’dan Taraftara Duygusal Mesaj

Başkan Bozbağ’dan Taraftara Duygusal Mesaj
Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ'dan taraftarına duygusal mesaj.

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ'dan taraftarına duygusal mesaj.

Kişisel sosyal medya hesabından taraftara seslenen Mustafa Bozbağ, "Bugün evladınıza bir atkı alın" diyerek sözlerine başladığı mesajında Giresun ve Giresunspor sevgisine vurgu yaparak Giressunlulardan şehrinin takımını desteklemeleri istedi.

'Bugün evladınıza bir atkı alın, rengi yeşil-beyaz olsun" diyen Bozbağ taraftarlara şu cümlelerle seslendi:

"Çocuğunuza kimliğinde yazan doğum yeri ibaresinin anlamını anlatın. Bu kentin bir sakini değil, sahibi olması gerektiğini anlatın. Bu kentin değerleri olduğunu, kendisininde bu değerlerle beraber yükseleceğini, yine bu değerlerle alçalacağını anlatın. Ona Giresunspor'un bu kentin en büyük markası olduğunu, Giresunsporlu olmanın utanılacak bir şey olmadığını anlatın. Anlatın işte diliniz döndüğünce Giresun sevgisinin karşılıksız bir sevgi ve bağlılık gerektiğini anlatın. Bir atkı alıp o atkının sadece bir atkı olmadığını özel bir anlamı olduğunu anlatın. Bugün evladınıza bir atkı alın, rengi ne siyah-beyaz ne sarı-kırmızı ne sarı-lacivert olsun, yeşil-beyaz olsun. Beyazı temizliği Yeşil'i kurtuluşun ümidi olsun. Yeşilin en güzeli Beyaz'ın en delikanlısı olsun, yeter ki Giresunspor atkısı olsun. Bugün evladınıza bir atkı alın, belki çok fazla şampiyonluklar yaşayamayacak, belki milyonları bulamayacak içinde bulunduğu kitle, ardında bir medya imparatorluğu olmayacak belki ama şerefli olacak, şehrine sahip çıkacak."

Mesajından, "Beni şehrimden koparamayacaksınız diyebilme cesaretini gösterecek bu farklılığın şerefini yaşayacak bir ömür boyu" diyen Bozbağ, "Belki bir atkı değiştirecek bu kaderi. Bugün evladınıza bir atkı alın, onu şehrin sokaklarında gururla taşısın belki onu görenler garip garip bakacak ve evladınızın boynundaki atkı birilerinin aklını başına getirecek. Bu üç büyüklerin oyuncağı olmaktan vazgeçip onlarla aynı atkıyı taşımanın şerefini yaşayacaklar. Bir, iki, üç, beş derken binleri bulacak belki sayımız, yeşil-beyaz atkılar artarsa eğer şehrimizin sokaklarında, bilin ki evladınıza aldığınız tek atkının marifetidir bu gurur tablosu. Bugün evladınıza bir atkı alın, evladınız yoksa kardeşinize, yeğeninize oda yoksa mahallenizdeki küçük bir çocuğa alın rengi yeşil-beyaz olsun, yeşillerin en umut vericisi beyazların en delikanlısı olsun" ifadelerini kullandı.

Başkan Bozbağ’dan Taraftara Duygusal Mesaj

Başkan Bozbağ’dan Taraftara Duygusal Mesaj

Başkan Bozbağ’dan Taraftara Duygusal Mesaj

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim