• BIST 9040.03
  • Altın 2301.296
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0591
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Bozbağ: "Kupada çeyrek finalde Beşiktaş ile eşleşmek istiyoruz"

Başkan Bozbağ: "Kupada çeyrek finalde Beşiktaş ile eşleşmek istiyoruz"
Akın Çorap Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, takımlarının hızla yükselen bir başarı grafiği olduğunu aktararak, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final...

Akın Çorap Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, takımlarının hızla yükselen bir başarı grafiği olduğunu aktararak, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Turu'nda Beşiktaş ile eşleşmek istediklerini belirtti.

Akın Çorap Giresunspor Kulübü Merkez Bürosu'nda basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, Ziraat Türkiye Kupasını ve ligi değerlendirdi. Toplantı öncesi İHA'ya yarın çekilecek Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final kurasıyla alakalı konuşan Başkan Bozbağ, kurada gönlünden geçen takımın Beşiktaş olduğunu söyledi. Çeyrek finalin önemli bir başarı olduğunu ifade eden Bozbağ, "Beklediğimiz hedeflediğimiz yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Ziraat Türkiye Kupasında yarınki kurayı bekliyoruz. O kurada da inşallah 3 büyüklerden biri çıkar ve hem Giresun'a üç büyüklerden birini seyrettirmiş oluruz hem de Süper Lig havasını en üst düzeyde yaşamış oluruz. Ben Beşiktaş'ı istiyorum. Gönlümden geçen ligin son şampiyonu onu da bir ağırlayalım" ifadelerini kullandı.

"Kupada ilk 8'e kalan tek TFF 1. Lig takımıyız"

Basın toplantısında ise hem Giresunspor'un yükselişinden hem de transferlerle ilgili konuşan Bozbağ, "Hızla yükselen bir Giresunspor gerçeği var, herkesin kabullendiği bir Giresunspor gerçeği var. Bunları başarmak bunları bu seviyelere getirmek hiç kolay olmadı. Bu kadar Süper Lig, TFF. 1 Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig takımlarımızın katıldığı bir kupada 8 takım arasına girip 7 tane Süper Lig takımın arasında tek TFF 1. Lig takımı olarak Giresunspor şehrini temsile devam ediyor" açıklamasını yaptı.

"Asıl hedefimiz lig"

Zorlu bir ikinci yarının kendilerini beklediğini kaydeden Bozbağ, asıl hedeflerinin kupadan daha çok lig olduğunu söyledi. Bozbağ, "Bizim asıl hedefimiz lig. 17 tane çok zorlu maçlar oynayacağız bunlar içinde yenilgiler olacak, galibiyetler olacak ama el birliği ile tek yumruk halinde Mayıs ayına girmemiz lazım. O Mayıs ayında mutlu sona ulaşmak için var gücümüzle çalışmamız lazım. Mayıs ayında da hep beraber şu yaşadığımız sevinçlerin daha üstünü inşallah yaşamayı bu camiaya nasip eder Allah. Görevde olduğumuz süre içerisinde bu armayı yükseltmeye devam edeceğiz. Giresunlu hemşehrilerimizin buna ihtiyacı var. Bunlar çok güzel şeyler. Karşınızdaki takım Süper Lig lideri ve sahasında Galatasaray'a 5 atmış diğer büyük takımlara da yenilmemiş bir Başakşehir. Belki bir futbolcusu Giresunspor'un bütçesi ile aynı eşdeğerde. Adebayorlar, Emreler, Kerimler Gökhanlar hepsi Süper Ligin önemli yıldızları" değerlendirmesini yaptı.

"Dale takımdan ayrıldı"

Antalya kampında Giresun'a gelmek istemediğini yönetime bildiren Dale hakkında da konuşan Bozbağ, "Dale'yi ben aldım, seyrettim teknik heyet okey verdi ve Fransa Lig 1'den belki de Giresun tarihinde bir ilktir Fransa 1. Ligi'nden çok önemli bir oyuncu getirdik. Çok fazla uyum sağlamamış olabilir, Giresunspor'a ilk yarı itibariyle çok katkı sağlamamış olabilir ama biz hiçbir zaman Dale'ye farklı bakmadık. Dale'nin unuttuğu bir şey var. Bu göreve geldiğimiz günden beri hiç kimsenin ne tehdidine, ne Giresunspor üzerinden yapacağı farklı bir manipülasyona izin vermedik" diye konuştu.

"41 senelik hayalin peşinde koşuyoruz"

"Bizimle hiç kimse uğraşamaz" diyen Bozbağ sözlerine şöyle devam etti:

"Bizi diğer takımlardan ayıran özellik 41 senelik hayalin peşinden koşuyoruz. Tüm taraftarlarımız merak ediyor hiç kimse merak etmesin Giresunspor santrfor bulmak için gece gündüz çalışıyor. Bir Türk, bir yabancı hem sağ ben yabancı. Bir tane de hem sağ kenar hem de santrforunuz. Bir tane de hem sağ kenar hem de sağ bekte oynayabilecek bir Türk oyuncu transfer edeceğiz. İnşallah burayı tekrardan sevince boğacak bir kura çekeriz hem büyük takımı burada misafir ederiz, hem Başakşehir'e yaptığımız tarifenin aynısından büyük takımlardan birine yaparız."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim