• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Böcek’ten Güreşçilere Ziyaret

Başkan Böcek’ten Güreşçilere Ziyaret
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye çapında önemli başarılara imza atan Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü'nün güreşçilerini ziyaret...

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye çapında önemli başarılara imza atan Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü'nün güreşçilerini ziyaret ederek, yeni sezonda başarılar diledi.

Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü güreşçileri, yeni sezon maçlarına Konyaaltı Belediyesi'nin modern spor tesislerinde hazırlanıyor. 652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı İsmail Balaban ve Hasan Cengiz'in de aralarında bulunduğu güreşçiler, haftanın üç günü güç, iki günü teknik ve bir günü de koşu olmak üzere yoğun bir antrenman programı izliyor. Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi'nde antrenmanlarını sürdüren güreşçileri ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni sezon öncesi güreşçilere başarı dileklerinde bulundu.

Konyaaltı Belediyesi olarak ata sporu güreşe her zaman destek olduklarını söyleyen Başkan Böcek, geçtiğimiz sezon Konyaaltı Belediyespor güreşçilerinin önemli başarılara imza attığını kaydetti. Başkan Muhittin Böcek, "Güreşçilerimiz modern tesislerimizde çalışmalarını Gerçekleştiriyor. Bir takım yeni düzenlemeler ile tesisimiz güreşçilerimizin kullanımına daha uygun hale getirildi. 25 profesyonel güreşçimiz bulunuyor. Güreşe ilgi duyan genç yetenekleri ata sporumuza kazandırmak istiyoruz. Bunun içinde bölgemizdeki muhtarlar ile görüştük. Her yıl olduğu gibi bu yılda yaylaların yaylası Feslikan da güreşlerimizi gerçekleştireceğiz" dedi.

Konyaaltı Belediyesi Yağlı Güreş Sporu Antrenörü Hasan Aydın, Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi'nde kendilerine böyle bir imkan tanınmasından son derece memnun olduklarını belirtirken, Başkan Muhittin Böcek'e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Aydın, "Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'e güreşe ve güreşçilere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Başta Edirne Tarihi Kırkpınar olmak üzere Konyaaltı Feslikan Yaylası, Elmalı Yeşilyayla ve Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan güreşlerinde ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen güreşlerde büyük başarılara imza atan Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü güreşçileri İsmail Balaban ve Turan Balaban'ın özel karşılaşmasını izleyen Başkan Böcek, antrenman sonrası sporculara tatlı ikram ederek moral verdi.

Daha sonra tesisi gezen Başkan Böcek, diğer spor branşlarının ihtiyaç duyduğu düzenlemeler için de ilgili birim müdürüne talimat verdi.

Başkan Böcek’ten Güreşçilere Ziyaret

Başkan Böcek’ten Güreşçilere Ziyaret

Başkan Böcek’ten Güreşçilere Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim