• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Böcek: “Ayakları Yere Basan Proje Üretiyoruz”

Başkan Böcek: “Ayakları Yere Basan Proje Üretiyoruz”
Sanayici ve işadamlarından oluşan "Salı Grubu" üyeleriyle bir araya gelen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi...

Sanayici ve işadamlarından oluşan "Salı Grubu" üyeleriyle bir araya gelen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sanayici ve işadamlarının oluşturduğu "Salı Grubu" üyelerinin konuğu oldu. Salı Grubu Başkanı Muharrem Koç, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Salı Grubu olarak düzenledikleri geleneksel toplantılara her zaman destek olduğunu kaydetti. Bu toplantılar ile siyasileri, belediye başkanlarını, Antalya'ya katkı sunan iş dünyası ile buluşturduklarını dile getiren Muhharrem Koç, Başkan Böcek'in de bu anlamda katmış olduğu değerleri son derece önemsediklerini bildirdi.

HİZMETİN HASEDİ OLMAZ

Salı Grubu üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkanı olarak vatandaşlara hizmet etmek adına hiçbir zaman kurum ve kuruluş ayrımı yapmadan hizmet odaklı çalıştığını söyledi. "Hizmetin hasedi olmaz" diyen Başkan Muhittin Böcek, siyaseti nezaket kurallarında yaparak bugünlere geldiğini belirtti.

KONYAALTI'NDA EXPO PARKI

Sosyal projelere her zaman önem verdiğini anlatan Başkan Böcek, "Türkiye'ye örnek gösterilen bir Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Sağlık Merkezi kazandırdık. Çocuklarımıza küçük yaştan itibaren hayvan sevgisi kazandırıyoruz. Geçtiğimiz yıl hizmete açtığımız Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi, Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'ndan sonra bütün standartları kapsayan Antalya'daki üçüncü stadyumdur. EXPO 2016 kapsamında Konyaaltı Bölgemizde 32 bin metrekare alan üzerine kurulu EXPO 2016 Antalya Parkı'nı yakın zaman içinde hizmete açıyoruz. 8 milyon liraya mal olan, yeni bir yaşam alanı olarak planlanan EXPO 2016 Antalya Parkı'nı nisan ayının ilk haftalarında hizmete açmayı planlıyoruz" dedi.

YAŞLI KREŞİ YAPILIYOR

Konyaaltı'nda önemli bir oranda emekli nüfusunun varlığına dikkat çeken Başkan Böcek, "Yakın zamanda hizmete açtığımız Emekli Kahvesi ile vatandaşlarımızı, birçok hizmetten ücretsiz faydalandırıyoruz. Emeklilerimiz sabah gün doğumunu, akşam ise gün batımını sahile sıfır tesisimizde büyük bir keyifle yaşıyor. Bununla birlikte özellikle çalışan aileleri ilgilendiren Yaşlı Kreşi ve Kadınlar Sanat ve Eğitim Lokali projemizde hızla devam ediyor. Bu projemiz ile çalışan ailelerin yaşlı büyüklerini gün boyu misafir etmeyi amaçlıyoruz. Doktorumuz, sağlık çalışanımız, 6 tane sanatsal alanı ve 9 dinlenme odası olacak. Akşam saatlerinde işlerine dönen aileler anne babalarını tesisimizden alarak evlerine huzur içinde dönebilecekler" diye konuştu.

PROJELERİMİZ GOOGLE PROJESİ DEĞİL

Seçim döneminde vaat ettiği 25 projeyi tek tek hayata geçirdiklerini söyleyen Böcek, "Tüm projelerimizi belediyemizin kendi mülkünde olan araziler üzerine planladık. Hiç biri google projesi değildir. Gelecek yıllarda kitap fuarımızı belediyemizin, proje çalışması tamamlanan, Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapmayı planlıyoruz. Pınarbaşı Mahallesi'nde 3 bin 500 kişilik kongre merkezi olacak. İmarlı bölgelerimizin tamamında doğalgaz altyapı çalışmalarını tamamladık. KOSHİM merkezimiz ile bütün vatandaşlarımıza sosyal yardımlar yapıyoruz. Sosyal yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza verdiğimiz kartlara her ay 200 lira para yüklüyoruz. Böylelikle, sağ elin verdiği yardımı sol el görmeyecek, anlayışıyla belediyemizin kendi marketinde alışveriş yapma imkanı sağlıyoruz. Bu yardımları yaparken vatandaşlarımızı rencide etmiyoruz. 234 çeşit market ürününden kendi ihtiyaç duyduğu ürünü seçerek alış verişlerini yapmaktalar. Belediyecik vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmaktır. Biz bu prensiple çalışıyoruz" diye konuştu.

İş dünyasının sorularını da cevaplandıran Böcek, gelecek yılarda yapmayı planladıkları hizmetleri de kısa kısa anlattı. Toplantının sonrasında ise Salı Grubu Başkanı Muharrem Koç, Başkan Böcek'e katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Böcek: “Ayakları Yere Basan Proje Üretiyoruz”

Başkan Böcek: “Ayakları Yere Basan Proje Üretiyoruz”

Başkan Böcek: “Ayakları Yere Basan Proje Üretiyoruz”

Başkan Böcek: “Ayakları Yere Basan Proje Üretiyoruz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim