• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Bedirhanoğlu vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Bedirhanoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Şırnak Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, gençler ve vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini yerinde dinlemeye devam ediyor.

Şırnak Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, gençler ve vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini yerinde dinlemeye devam ediyor.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Başkan Bedirhanoğlu, bu hafta da Yeşilyurt Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek bir dizi ev ziyareti gerçekleştirdi. Yeşilyurt Mahallesi sakinlerinin evlerine misafir olan Başkan Bedirhanoğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, gittiği her evde vatandaşlarla tek tek ilgilenerek taleplerini dinledi. Havaların güneşli olmasını fırsata çevirerek, kendilerini dışarı atan vatandaşların da çaya davetini geri çevirmeyen Başkan Bedirhanoğlu, yoğun ilgi gördü.

Başkan Bedirhanoğlu gençlerle bir araya geldi

Ev ziyaretlerini tamamlayan Başkan Bedirhanoğlu, daha sonra Şırnak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından kurulan ve çok sayıda gence ev sahipliği yaparak birçok alanda kurs imkanları sunan ve gençlerin kendilerini keşfetmesine imkan sağlayan Şırnak Belediyesi Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Gençlik Merkezi ziyaretinde gençlerle bir araya gelen Başkan Bedrihanoğlu, farklı dallarda kurs veren sınıfları tek tek dolaşarak gençlerin taleplerini dinledi. Yapılan faaliyetlere ilişkin Gençlik Merkezi çalışanlarından da bilgi alan Başkan Bedirhanoğlu, zaman zaman farklı alanlarda kurslara katılan gençlerin masalarını ziyaret ederek, hayallerini gerçekleştirmeleri yönünde yapılması gerekenlere ilişkin telkinlerde bulunup, nasihatler verdi.

Burada bir süre gençlerle birlikte kalan Başkan Bedirhanoğlu, daha sonra YKS sınavına katılacak olan öğrencilere, sınava hazırlık aşamasında yardımcı olacak olan, konu anlatımlı kitap, soru bankası ve deneme kitapçığı hediye etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim