• BIST 8954.68
  • Altın 2279.814
  • Dolar 32.3112
  • Euro 35.0959
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan Baysan Basın İle Buluştu

Başkan Baysan Basın İle Buluştu
TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'a bağlı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çorlu'da görev yapan basın...

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'a bağlı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çorlu'da görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Metin Berk, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt, Kemaleddin Avcı, Çorlu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hakan Öztürk; Çorlu'da görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen organizasyonda konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, düzenlenen etkinliğe katılan tüm basın mensuplarına teşekkür ederek, "1961 yılında gazete patronlarının tutumlarının ardından başlayan mücadele ile 10 Ocak 1961'de gazetecilerin çalışma koşullarını iyileştiren, ileri haklar getiren 212 sayılı yasanın yürürlüğe girmesi ile kutlanmaya başlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde bir araya gelmekten dolayı mutluyum. Demokrasinin olduğu ülkelerde basın dördüncü kuvvettir. Basının olmadığı bir yerde demokrasiden de bahsedemeyiz. Basının bizi doğru ölçülerde eleştirmesinden çıkaracağımız dersler olmalıdır. Doğru tespitler ve eleştirilerin bizi doğru yönlendirdiğini düşünüyorum. Tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü ve 10 Ocak İdareciler Günü'nü kutluyorum ve başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Baysan'ın ardından konuşan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz da basının önemine değinerek, basın mensuplarının ve idarecilerin gününü kutladı.

Kahvaltı programının ardından Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, belediye çalışmaları hakkında kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Program toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Başkan Baysan Basın İle Buluştu

Başkan Baysan Basın İle Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim