• BIST 9809.78
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Başkan Baran, Tügva’yı Ağırladı

Başkan Baran, Tügva’yı Ağırladı
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) yönetimini makamında ağırladı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) yönetimini makamında ağırladı.

Oldukça kalabalık bir ekiple Başkan Baran'ı ziyarete gelen Türkiye Gençlik Vakfı yöneticileri Başkan Baran'a göstermiş olduğu ilgi ve akadan ötürü teşekkür ettiler. TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, vakfın kurulum çalışmasını tamamlayarak ilçe protokolüne tanışma amaçlı ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti. İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı, vakıf olarak Kocaelili gençler için yürütecekleri çalışmalar ve hayata geçirmeyi düşündükleri projelerle ilgili Başkan Baran'a bilgi verdi. Sohbet havasında geçen ziyarette Genel Başkan İsmail Emanet, yönetim kurulu üyelerini tanıtarak, TÜGVA'nın yeni nesil bir gençlik vakfı olduğunu ve çalışma alanının tüm dünyayı kapsadığını belirtti.

Vakıf yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Baran, "Gençlik bizim için son derece önemli. Eğer milletlerin yetiştirilmiş gençleri varsa, bu milletler hep uzun ömürlü olurlar. Ama bir millet, bir sistem düşünün ki gençliğine yatırım yapmıyorsa, yetiştirmiyorsa gençlerini, o sistemin, o milletin ayakta kalması olanaksızdır. Biz medeniyetimiz boyunca ilme irfana gençlerimize hep büyük önemler verdik. Şükürler olsun ki bu gün Türkiye Cumhuriyetinde de yeni nesil bir gençlik yetişiyor" dedi.

Dünyayı idare edenlerin iyi organize olmuş küçük gruplar olduğunu ifade eden Başkan Baran, bu yüzden gençlerin bir araya gelerek yaptığı çalışmaların çok önemli olduğunu kaydetti.

Körfez Belediyesi olarak gençliğe büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Baran, "Kocaeli'nde bir temsilciliğin oluşturulması, İlimiz adına son derece sevindirici bir durumdur. İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde TÜGVA yapacağı etkinliklerle kendinden sürekli söz ettirecek ve Kocaeli'ndeki gençlerin uğrak yeri haline gelecektir. Körfez İl Temsilcisi değerli kardeşim Yusuf Balcı ve TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet'e yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Başkan Baran, Tügva’yı Ağırladı

Başkan Baran, Tügva’yı Ağırladı

Başkan Baran, Tügva’yı Ağırladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim