• BIST 9524.59
  • Altın 2490.88
  • Dolar 32.5438
  • Euro 34.7228
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Baran Sanayici Esnafıyla Buluştu

Başkan Baran Sanayici Esnafıyla Buluştu
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, S.S Yarımca Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, S.S Yarımca Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

S.S Yarımca Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Alaattin Alpergin ve yönetimi, Belediye Başkanı İsmail Baran'ı ağırladı. Kahvaltılı toplantıda yaptığı konuşmada dünyada ve Türkiye'de yaşanan olaylara değinen Başkan Baran, "Ülkemizin son zamanlardaki durumu ile ilgili çok kısa bir özet yapmak istiyorum. Türkiye'de son zamanlarda başlayan bir operasyon hareketi var. Devletimiz ve milletimiz tek yürek tek bilek oldu hainlerle mücadele ediyor. İçerisinde bunca haine rağmen ülkemizde hizmetler durmadan aksamadan devam ediyor. Türkiye gelişmiş, uçuşa geçmiş belli bir noktada gidiyor. Eskiden hızlı tren dense hayaldi. Bölünmüş yolar deseniz hayaldi. Şimdi bu hayaller gerçek oldu" ifadelerini kullandı.

Toplantıda sanayici esnafı talep ve önerilerini Başkan Baran'a iletti. Belediye olarak sanayicilere her türlü desteği verdiklerini kaydeden Başkan Baran, "Yatırımcılarımızla ve sanayici esnafımızla omuz omuza vererek ilçemizin gelişmesini sağlıyoruz. Körfez'in yararına olan her türlü ilerlemede ve projede sizlerin arkasındayız" dedi.

Körfez Sanayi sitesi ile de planlanan çalışmalarının olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Baran, "Sizlerin talepleri çok net bir şekilde ortada. Sanayimizin daha iyi daha kaliteli bir şekilde hizmet vermesi adına yeni yerlere yeni alanlara bakıyoruz. İlçemiz adına en iyi en doğru kararları veriyoruz, hayırlısı olsun" şeklinde konuştu.

S.S Yarımca Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Alaattin Alpergin, ise Başkan Baran'a kendilerine ve esnafa göstermiş olduğu ilgi ve alakalardan ötürü teşekkür etti. Dükkanların hizmet etme anlamında yeterli seviyede olmamasını Başkan Baran'a ileten Alpergin, Başkan Baran'ın konunun üzerinde durması ve ilgilenmesi sanayi esnafını ve kendileri için önemli olduğunu belirtti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim