• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Baran Öğrencilerle Röportaj Yaptı

Başkan Baran Öğrencilerle Röportaj Yaptı
Körfez Belediye başkanı İsmail Baran, Körfez Kent Konut Ortaokulunun okul dergisine röportaj vererek öğrencilerin sorularına cevap verdi.

Körfez Belediye başkanı İsmail Baran, Körfez Kent Konut Ortaokulunun okul dergisine röportaj vererek öğrencilerin sorularına cevap verdi.

Körfez Kent Konut Ortaokulu öğrencileri Sude Sarı, Zeliha Göşsün, Ahmet Efe, Mustafa Güç, Türkçe Öğretmeni Emine Seçgün ve İngilizce Öğretmeni Aslı Efe Belediye Başkanı İsmail Baran'ı ziyaret etti. Okul öğretmenleri 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı'nda Okul Dergisini çıkarmaya devam ettiklerini belirterek, dergi için öğrencilerin fotoğraf ve röportaj istediklerini söyledi.

Öğrencilerin isteklerini kabul eden Baran'a öğrenciler, dergide yayınlanmak üzere sorularını yöneltti. Öğrencilerin merak ettiği konular ise belediyenin, kültür, sanat, eğitim ve belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar olarak ortaya çıktı. Başkan Baran ise, en ince ayrıntısına kadar gençlerin sorularını cevaplandırdı.

Gençlerin, geleceğin Türkiye'sini inşa etmek gibi kutsal bir sorumluluğu bulunduğunu ifade eden Başkan Baran, "Körfez Belediyesi olarak hangi aşama olursa olsun, eğitim söz konusu olduğunda yapamayacağımız fedakarlık yoktur. Geleceğin Türkiye'si sizlerin elinde şekillenecek. Bu nedenle eğitime ayrı bir önem veriyoruz. Bizler, sizlerin bilim ve teknolojiyle donatılarak, evrensel değerleri taşıyan bireyler olabilmeniz ve gelecekte dünyadaki muhtemel rakiplerinizden her zaman önde yer almanız için elimizden geleni yapmak zorundayız. Körfez Belediyesi olarak okul yaptırmak, kitap, eşofman dağıtmak, okulların fiziki yapılarının iyileştirilmesi, çevre düzenlemesi ve öğrenim yardımı gibi birçok alanda eğitime destek veriyoruz. Sizlerin spor yaparak sağlıklı şekilde yaşamanız için Spor Akademisini kurduk ve burada sizlerde dahil olmak üzere 3 bin 500 öğrencimiz eğitim almakta. Hiçbir zaman eğitim bizim işimiz değil demedik, daima elimizi taşın altına koyduk" dedi.

Okul Dergisi çıkaracak öğrencileri, medeni cesaretlerinden dolayı tebrik eden Başkan Baran, başarı dileklerini iletti. Yaklaşık bir saat süren röportaj sonunda Başkan Baran, öğrencilere ve beraberinde gelen okul öğretmenlerine çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim