• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Baran, Öğrenciler İle Birlikte Film İzledi

Başkan Baran, Öğrenciler İle Birlikte Film İzledi
Körfez Belediyesi, Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında Körfez'de eğitim gören öğrencileri, eğitici çizgi film gösterimleriyle buluşturmayı sürdürüyor.

Körfez Belediyesi, Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında Körfez'de eğitim gören öğrencileri, eğitici çizgi film gösterimleriyle buluşturmayı sürdürüyor.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez'deki okullara yaptığı ziyaretlerde öğrencilerin sinema isteğini geri çevirmedi. Öğrencilerin taleplerini yerine getiren Körfez Belediyesi, 765 öğrenciyi okullarından otobüslerle alarak Tütünçiftlik Kültür Merkezine getirdi. 765 öğrenciye film gösterimi öncesinde patlamış mısır dağıtıldı. Öğrenciler daha sonra "Çanakkale Destanı" isimli çizgi filmini izledi. Sinemaya ilk kez gelen çocukların olduğu öğrenci grubunun mutlulukları gözlerinden okundu.

Körfez'de düzenlenen Kültür Sanat etkinliklerinin birçoğuna katılarak Körfezlilerin her anında yanında olan Belediye Başkanı İsmail Baran, minik çocuklar için düzenlenen sinema gösterimine katılarak öğrencilere patlamış mısır dağıttı. Başkan Baran, minik öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

"Çanakkale Destanı" isimli çizgi filmi izleyen çocuklar çok mutlu olduklarını söyleyerek, "Çanakkale Destanı filmini izlemeye geldik, bizleri dedelerimizin destanını izleten başkanımızı çok seviyoruz. Başkanımızı tekrar okulumuzu ziyaret etmesini ve bizleri böyle etkinliklerle buluşturmasını bekliyoruz" dediler.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise düzenlenen etkinliklerle öğrencilerin eğlenerek öğrenmelerini ve sosyalleşmelerini hedeflediklerini söyledi. Başkan Baran, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bu vatanın nasıl kurtarıldığını Çanakkale haftasında "Çanakkale Destanı" çizgi filmiyle anlatmak istedik. Geleceğimize sahip çıktığımız kadar, geçmişimize de sahip çıkıyoruz" şeklinde konuştu.

Öğrencileri bu tür sosyal aktivitelerle buluşturmayı devam ettireceklerini belirten Başkan Baran, "Gençliğimizi ve çocuklarımızı önemsiyoruz. Gerçekleştirdiğim okul ziyaretlerinde öğrencilerimizden bu yönde bir talep aldım. Bu talebi hemen hayata geçirerek çocuklarımızın yüzünü güldürmeyi başardık. Öğrencilerimizi eğitici ve geliştirici birçok çizgi filmlerle buluşturmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim