• BIST 9693.46
  • Altın 2513.719
  • Dolar 32.577
  • Euro 34.7689
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Başkan Baran, Öğrenciler İle Bir Araya Geldi

Başkan Baran, Öğrenciler İle Bir Araya Geldi
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez'de okuyan öğrenciler ve Körfez'in çeşitli mahallelerinden gelen gençleriyle birlikte akşam yemeğinde bir...

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez'de okuyan öğrenciler ve Körfez'in çeşitli mahallelerinden gelen gençleriyle birlikte akşam yemeğinde bir araya geldi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediyenin Tütünçiftlik Sosyal Tesisleri'nde Kariyer Günleri adı altında düzenlenen programda gençlerle bir araya geldi. Toplantıya basın mensupları, veliler ve öğretmenler katıldı. Programda öğrencileri bilgilendiren Avukat Hakan Çelikkeser, "Kariyer Günleri adı altında düzenlediğimiz bu programımıza katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Katılımları ile bizleri onurlandıran Belediye Başkanımız İsmail Baran bugün bizlerle çalışmalarını, projelerini ve sizlerin hayatlarınızda yapmanız gereken önemli konuları paylaşacak" dedi.

Daha sonra söz alarak gençlerle birlikte bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Baran ise, "Sizler geleceğimizin teminatısınız. Sizin çalışıyor ve üretiyoruz. Bir milletin asıl gücü topu, tüfeği tankı değil inançlı ve imanlı evlatlarıdır. İnanacağız ve çalışacağız. İnanmak başarmanın yarısıdır. Bizim toplumumuz bilinçli bir toplumdur. Şuan ülkemizde oynanan kirli oyunları ve pis tezgahları görüyor ve izliyorsunuz. Ama dediğim gibi inanarak ülkemizin üzerine oynanan bu kirli oyunları hep birlikte bozacağız" diye konuştu.

Hayatın her aşamasının bir mücadele olduğunu, kendi mücadelesinin de çocukluk yıllarından itibaren başladığını belirten Başkan Baran, "Mücadele etmekten asla vazgeçmeyin. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Sevgili gençler hayatta hedeflediğiniz her aksiyon için, kafanıza koyduğunuz her program için mutlaka bir plan yapın" dedi.

Başkan Baran, Öğrenciler İle Bir Araya Geldi

Başkan Baran, Öğrenciler İle Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim