• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Baran, Muhtarlarla Buluştu

Başkan Baran, Muhtarlarla Buluştu
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 36 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 36 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Körfez'de birlik ve beraberlik içerisinde göreve geldiği günden bu güne hizmetlerini gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran hizmet için muhtarlarla bir araya gelerek istek ve yapılması gerekenleri dinledi.

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Muhtarlarla Bilgilendirme Toplantısı, Belediye Başkanı İsmail Baran başkanlığında yapıldı. Mevcut faaliyetler değerlendirilip, yaz sezonu öncesinde yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Nisan ayı muhtarlar toplantısında muhtarlar ile görüş alışverişinde bulunarak taleplerin ve ihtiyaçların çözümü masaya yatırıldı. Toplantıda muhtarlar tek tek söz alarak mahallelerinin sorunlarını anlatırken Belediye Başkanı İsmail Baran, yapılan hizmetler ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Tütünçiftlik sahilde bulunan Kasr-ı Çakır'da gerçekleşen istişare toplantısında mahalle muhtarlarına seslenen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Sizler bizim gözümüz, kulağımız, kalbimiz ve vicdanımız bulunduğunuz bölgede bizim temsilcimiz durumundasınız. Seçimle gelen siz muhtarlarımız, demokrasinin beşiğisiniz. Muhtarlık sisteminin dünyada sadece Türkiye'de uygulandığını ve yerel yönetimlerde çok etkili olduğunu biliyoruz. Yapacağımız her hizmette muhtarların büyük katkısı olacağına inancımız sonsuzdur. Bu nedenle sizlerle sık sık paylaşımda bulunmak istiyoruz. Bizlere yön verip bilgilendirecek olan sizlersiniz" dedi.

Açılış konuşmasının ardından muhtarların dilek ve temennilerini dinleyen Başkan Baran, beraberinde bulunan Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerine muhtarların kendilerine ilettiği talepler için çeşitli talimatlar verdi.

Başkan Baran, Muhtarlarla Buluştu

Başkan Baran, Muhtarlarla Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim