• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Başkan Bakıcı’nın Halk Günü Uygulaması

Başkan Bakıcı’nın Halk Günü Uygulaması
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, gerek esnaf kahvaltılarıyla gerekse 3 yıldır geleneksel hale getirdiği Halk Günü uygulaması ile vatandaşlarla...

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, gerek esnaf kahvaltılarıyla gerekse 3 yıldır geleneksel hale getirdiği Halk Günü uygulaması ile vatandaşlarla bir araya gelmeye, bire bir görüşmeye ve onların sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyor.

Bozüyük Belediyesi'nde her hafta çarşamba günleri düzenlenen Halk Günü görüşmelerine katılan vatandaşlar, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile rahatlıkla görüşerek sorunlarına çözüm buluyor. Bu uygulama vatandaşların sorunlarının birinci elden çözümlenmesini sağlarken aynı zamanda vatandaşla belediye arasındaki bağları da güçlendiriyor. Taleplerini doğrudan Başkan Bakıcı'ya ileten vatandaşlar aldıkları olumlu geri dönüşten memnun kalarak belediyeden ayrılıyor.

Bugüne kadar başkanlık makamında yapılan görüşmelerini bu hafta belediyenin gülen yüzü, halkla ilişkiler birimi olan AK Masa'da yapan Başkan Bakıcı şu ana kadar binlerce vatandaşı dinleyerek vatandaşların istek ve talepleriyle ilgili bilgi aldığını belirterek halk günü uygulamasındaki amacın vatandaşlarla belediye arasına aracı koymadan doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu söyledi. Vatandaşlar ile sürekli çeşitli ortamlarda bir arada olduklarını, ancak Halk Günü'nün ayrı bir özelliği olduğunu ifade eden Başkan Bakıcı, "Biz her günümüzü vatandaşımız ile birlikte geçiriyoruz. Ancak Halk Günü'nde vatandaşımız belediyeye gelirken "Ben bugün Başkanımızla görüşeceğim" diye geliyor ve burada benimle görüşüyor. Bu açıdan Halk Günü'nün ayrı bir özelliği var. Bu hafta da vatandaşlarımızın istek, şikâyet ve önerilerini AK Masa'da dinleyerek çözüme ulaştırdık" dedi.

Halk günü görüşmelerinde vatandaşların verdikleri bilgiler doğrultusunda sorunları tespit eden yetkililer, gereken incelemeyi yaptıktan sonra sorunlar ve çözümüyle ilgili geri bildirim vererek, vatandaşların süreci takip etmelerini de sağlıyor.

Başkan Bakıcı’nın Halk Günü Uygulaması

Başkan Bakıcı’nın Halk Günü Uygulaması

Başkan Bakıcı’nın Halk Günü Uygulaması

Başkan Bakıcı’nın Halk Günü Uygulaması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim