• BIST 9645.02
  • Altın 2414.245
  • Dolar 32.582
  • Euro 34.8071
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C

Başkan Bahçeci, "Kırşehir’in Makus Talihini Değiştirdik"

Başkan Bahçeci, "Kırşehir’in Makus Talihini Değiştirdik"
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir'de yapılan çalışmaları anlattığı toplantıda, "Kırşehir'in makus talihini değiştirdik" dedi.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir'de yapılan çalışmaları anlattığı toplantıda, "Kırşehir'in makus talihini değiştirdik" dedi.

Kırşehir merkez ve köy muhtarlarının da katılım gösterdiği proje tanıtım toplantısı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü salonunda gerçekleşti.

Kırşehir'de yapılan çalışmaların anlatılarak istişarenin yapıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, düzenli olarak yapılan toplantılarla toplumun her kesimine ulaşıldığını söyledi.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci yaptığı konuşmasında, "8 yıldır yaptığımız sunumlara bu yıl da devam ediyoruz. Çeşitli kademelere yaptığımız hizmetleri anlatıyoruz. Hepimizin ortak amacı bu şehre hizmet etmek ve Kırşehir'de hizmet çıtasını en üst seviyelere çıkaracak hizmetler vermek."dedi.

Var olan sorunların çözümleri ile işe başlanıldığını belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Biz 2009 yılında göreve geldiğimizde ilk olarak bu şehrin var olan sorunlarını çözmeye çalıştık.

Şehrimizin sorunlarını çözüme kavuşturduktan sonra şehrimizi Anadolu'nun en yaşanabilir şehri yapmak için her alanda proje ürettik. Yaptığımız her proje; şehrin değişen, gelişen, yenilenen yüzüne ayna tuttu. Kırşehir artık Anadolu'nun parlayan yıldızı oldu. Sosyal, kültürel, çevre, trafik ve temizlik alanlarında Kırşehir'de büyük ve önemli adımlar attık. Biz Kırşehir'in makûs talihini değiştirdik. Yaptığımız dev projelerle Kırşehir artık geleceğine koşuyor."diye konuştu.

Kırşehir'in dedikodularla uğraşmaktan ilerleyemediğini ifade eden Belediye Başkanı Bahçeci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kırşehir, yıllarca çekişmeler ve dedikodularla uğraşmaktan ilerleyemedi. Bizler kişilerle uğraşmak yerine, projelerimize odaklandık. Kırşehir'de hiç bir kesimi ayırt etmeden onları kucaklayarak projelerimizi hayata geçirdik. İşte bu azimle ve aşkla çalışarak Kırşehir'i geleceğe hazırlayacak projeleri sizler için hayata geçirdik. Alt yapıdan üst yapıya, yollarından parklarına kadar 700 yıldır yapılamayan Ahi Evran-ı Veli Külliyesine kadar Kırşehir'in bütün ihtiyaçlarını yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Kırşehir'i geleceğe hazırlayacak yeni projelerimizle inşallah Kırşehir Türkiye'nin en güzel, en yaşanabilir şehirlerinden birisi olacak."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim