• BIST 9079.97
  • Altın 2307.524
  • Dolar 32.3445
  • Euro 35.0629
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Babaş, "Cumhurbaşkanımızdan BAKAP’ı talep ettik”

Başkan Babaş, "Cumhurbaşkanımızdan BAKAP’ı talep ettik”
Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kastamonu'yu ziyaret etmesini değerlendirerek, BAKAP'ı talep ettiklerini...

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kastamonu'yu ziyaret etmesini değerlendirerek, BAKAP'ı talep ettiklerini ve Özel Uğurlu Hastanesi konusunda da destek istediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çarşamba günü ilimize yapmış olduğu ziyareti değerlendiren Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, açılması yılan hikayesine dönen Özel Uğurlu Hastanesinde özellikle durduklarını ve hastane hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgiler verdiklerini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kastamonu'dan memnuniyetle ayrıldığını ifade eden Başkan Babaş, "Açılışını yaptığımız yatırımların toplam bedeli 672 milyon TL tutuyor. Kastamonu açısından çok verimli bir ziyaretti. Halkımız Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük fedakarlık gösterdi. Cumhurbaşkanımızda halkımızı sevgiyle karşıladı. Miting alanında ise 50 binin üzerinde Kastamonu halkı Cumhurbaşkanımızı dinledi" dedi.

Mitingin ardından yol güzergahında Özel Uğurlu Hastanesi'nin bulunduğu yere geldiklerini söyleyen Babaş, "Ben, burayı biliyorum başkanım dedi. Siz, bana güzelce anlatın dedi. Burası için destek vereceğini belirttiler. Detaylar önümüzdeki günlerde belli olacak ve ruhsatın uzatılması konusunda da talebimizi ilettik" dedi.

Kastamonu Belediyesi ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kastamonu'nun yöresel lezzetlerini sunduklarını ifade eden Başkan Babaş, "Belediye ziyaretleri esnasında tüm personel olarak eksiksiz bir ağırlama yaptık. tüm personele özverili gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Kastamonumuzun yöresel yemeklerini Sayın Cumhurbaşkanımıza sunduk. Yemekte ise sohbet etme imkanlarımız oldu ve güzel bir ağırlama oldu" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan özellikle BAKAP konusunu talep ettiklerini anlatan Başkan Babaş, "BAKAP'ın gündeme alınmasını talep ettik. Bu benim içinde doğru bir projedir. Tamamen bölgeyi kalkındıracak bir projedir. Bizi güçlendirecek bir proje ve bunun için talep ettim. Bununla ilgilide destek vereceklerini söylediler. Kastamonu Tıp Fakültesi içinde destek vereceklerini belirttiler. Yine MİEM'in konusundan bahsettik. Oranında Olimpiyat Hazırlık Merkezi olmasını talep ettik. Çevre ve Şehircilik Bakanımızdan Atık Su Arıtma talep ettik ve onunda sözünü aldık. Biz, belediye olarak yaptığımız 245 projeyi de Cumhurbaşkanımıza anlattık. Belediyeden ayrıldığımızda Kastamonu'nun bölgesinin en büyük şehirlerinden biri olduğunu belirtti. Çok köklü bir şehir olduğunu söyledi. Bu durumda beni çok mutlu etti. Kastamonu gerçekten buranın eyalet şehridir. Daha sonra Nasrullah'taki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Sayın Cumhurbaşkanımız, Kastamonu'dan çok memnun ayrıldı ve bunu belli etti. Onun için başta Sayın Valimiz Yaşar Karadeniz olmak üzere emniyet teşkilatımıza ve bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kastamonu basını hakkında da ne kadar girişken bir yapısı olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim