• BIST 9079.97
  • Altın 2307.251
  • Dolar 32.3024
  • Euro 35.0637
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Babaş, Bakan Ünal’ı Ziyaret Etti

Başkan Babaş, Bakan Ünal’ı Ziyaret Etti
Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü ve Murat Demir ile birlikte, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ı ziyaret etti. Kastamonu'da faaliyete geçen projeler hakkında Bakan Ünal'a detaylı bilgiler veren Babaş, Bakan Ünal'ın hazırladıkları projelere çok beğendiğini ifade etti.

Babaş, "Kastamonu'ya hizmet etme yolunda çalışmalarımızın önemli bir adımı olan bakanlık ziyaretlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Daha önce Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ile Çevre ve Şehircilik Bakanımız Fatma Güldemet Sarı'yı ziyaret ederek kendilerinden çok önemli destek sözleri almıştık. Bugün de Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mahir Ünal'a bir ziyaret gerçekleştirdik. Kendisini göstermiş oldukları misafirperverlik ve projelerimize sağlamış oldukları destekler nedeniyle sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

"KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MAHİR ÜNAL'DAN PROJELERE TAM DESTEK"

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ı ziyareti ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan Babaş, "Sayın Bakanımıza çalışmalarımız hakkında detaylı bilgiler verdik. Bu kapsamda kendileriyle, Kastamonu'da Anıtlar Kurulu'nun kurulması, Kastamonu Kalesi Restorasyon Projesi, Atabey, Kefeli ve 2'nci Kısım Sokak Sağlıklaştırma Projelerini görüştük. Ayrıca Bakırcılar Çarşısı, Nasrullah Meydanı projelerimizle birlikte, Belediyemizce satın alınan konakların restorasyonu ve Kastamonu Kültür Merkezi projelerimizin detayları hakkında Sayın Bakanımıza bir sunum yaptık. Sayın Bakanımız da projelerimizden çok etkilendi. Kendileri projeleri yakından görmek istediğini ve kısa süre içerisinde Kastamonu'ya gelerek incelemelerde bulunacaklarını ifade ettiler" diye konuştu.

Kastamonu'nun kültürel ve tarihi yapısının ön plana çıktığı görüşmelerde Taşköprü'de kazı çalışmaları devam eden Pompeipolis Antik Kenti konusunda da Bakan Ünal'dan destek talebinde bulunduklarını söyleyen Başkan Babaş, Şeyh Şaban-ı Veli Caddesi 2. ve 3'üncü kısım Sokak Sağlıklaştırma Projesi'ne de Bakan Ünal'dan destek istediklerini kaydetti. Babaş, Cide Gideros Koyu ile ilgili projeyi de Bakan Ünal'a sunduklarını kaydetti.

Babaş, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ı ziyaretinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Avrupa Birliği Yatırımları Daire Başkanı Ferruh Parmaksız ile İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu'nu da ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında istişarede bulunduklarını belirtti.

Başkan Babaş, Bakan Ünal’ı Ziyaret Etti

Başkan Babaş, Bakan Ünal’ı Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim