• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Başkan Aydın’dan Öğrencilere Eğitim Desteği

Başkan Aydın’dan Öğrencilere Eğitim Desteği
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, kendisinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eğitim gördüğü Eyüp Anadolu Lisesi'nde öğrencilere eğitim...

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, kendisinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eğitim gördüğü Eyüp Anadolu Lisesi'nde öğrencilere eğitim desteği verdi.

Eyüp Belediyesi'nin, "Destek bizden, başarı sizden" sloganıyla lise son sınıf öğrencilerine yönelik başlattığı maddi yardım, öğrencilere verilmeye başladı. Proje kapsamında, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, kendisinin mezun olduğu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da eğitim gördüğü Eyüp Anadolu Lisesi'ne ziyaret gerçekleştirerek, lise son sınıf öğrencilerine 150 lira eğitim desteği verdi.

"MEZUN OLDUĞUM OKULDA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Kendi mezun olduğum okulda olduğum için, hem de gençlerle bir arada olduğum için mutluyum. Öğrencilik zamanlarımı hatırladım. Biz de bu bahçelerde dolaşıyorduk. Bir an öğrencilik yıllarıma gittim diyebilirim. Cumhurbaşkanımız da bu okulda öğrenim görmüş. Tarihi bir okul zaten. Birçok ünlü şahsiyet bu okuldan çıkmış. Kaliteli bir okul, kaliteli okul olunca da kaliteli insanlar yetişiyor. İnşallah bu kardeşlerimiz de yarın bir gün güzel yerlere gelecekler" diye konuştu.

"TÜM LİSE SON SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE BU YARDIMI YAPIYORUZ"

Üniversiteye geçişte sosyal yardım anlamında öğrencilere yardım ettiklerini belirterek sözlerine devam eden Aydın, "Bugün öğrencilerimize 150 lira yardım yaptık. İnşallah önümüzdeki ay içerisinde 150 lira daha yardım yapacağız. Toplam 300 lira yardım yapış olacağız. Bu yardımlarımız devam edecek inşallah. Herhangi bir ayrımımız yok, tüm lise son sınıf öğrencilerimize bu yardımı yapıyoruz" dedi.

Eyüp Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Akgül ise, "Çok ilçede görev yaptım. Ama Eyüp Belediyesi kadar okullara yardım yapan bir belediye daha görmedim. Öğrencilerimize maddi yardımlar söz konusu. Yine kültürel faaliyetler söz konusu. Yurtdışına gezilerimiz var. Başarılı olan öğrencilerimizi yurtdışına götürüyor, belediyemiz. Her konuda bize yardımcı oluyorlar. Ben, Eyüp Belediye Başkanımız Remzi Aydın'a bu hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan yardımlar sonrasında ise Başkan Aydın, lise öğrencileri ile bir araya gelerek, öğrencilerle okul ve iş hayatında yaşadığı deneyimleri paylaştı.

Başkan Aydın’dan Öğrencilere Eğitim Desteği

Başkan Aydın’dan Öğrencilere Eğitim Desteği

Başkan Aydın’dan Öğrencilere Eğitim Desteği

Başkan Aydın’dan Öğrencilere Eğitim Desteği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim