• BIST 9645.02
  • Altın 2410.881
  • Dolar 32.5648
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Aydın’a Ahtapot Turşusu Hediye Ettiler

Başkan Aydın’a Ahtapot Turşusu Hediye Ettiler
Eyüp Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kemerburgaz Turşu Festivali dolayısıyla Kemerburgaz esnafı, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'a teşekkür...

Eyüp Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kemerburgaz Turşu Festivali dolayısıyla Kemerburgaz esnafı, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Turşucular Başkan Aydın'a bir plaket takdim ederken, özel olarak hazırlanmış ahtapot turşusunu da hediye ettiler.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ı Eyüp Belediyesi Göktürk Ek Hizmet Binası'ndaki makamında ziyaret eden turşucu esnafı, yıllardır bekledikleri Kemerburgaz Turşu Festivali'ni gerçekleştirdiği için Başkan Aydın'a teşekkür ettiler. Turşu Festivali'nin ardından satışlarında önemli bir artış olduğunu belirten turşucular, ayrıca Başkan Aydın'a desteklerinden dolayı bir plaket takdim ettiler.

Turşucu esnafının Başkan Aydın'a özel bir hediyesi de vardı. Birbirinden ilginç turşularla hem vatandaşların hem de medyanın gündeminde önemli bir yer tutan Kemerburgaz turşucuları, Başkan Aydın'a şaşırtan bir hediye sundu. Özel olarak hazırlanan ahtapot turşusunu Aydın'a hediye eden turşucular, festivalin önümüzdeki sonbaharda yapılması taleplerini de ilettiler.

Bu ilginç hediye karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen ve dükkanlarında sergilenmesi için turşucu esnafına geri veren Başkan Aydın, esnafa olan desteklerinin her zaman devam edeceğini belirterek, "Biz vatandaşlarımıza hizmet odaklı çalışıyoruz. Bu da onlardan bir tanesiydi. Söz vermiştik, Eyüp'ün değerlerini canlandıracağız demiştik. Kemerburgaz turşusu ile meşhur bir bölgemizdi. Umduğumuzdan daha çok ilgi gördü. Bugün de esnafımız ziyaretimize geldi. Çok memnunlar kendileri de. İşleri de gayet iyi. Hem esnafımıza bir katkı hem de Kemerburgaz'ın değerini açığa çıkartmak adına güzel bir çalışma oldu. Önümüzdeki süreçte bu çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğiz" dedi.

Başkan Aydın’a Ahtapot Turşusu Hediye Ettiler

Başkan Aydın’a Ahtapot Turşusu Hediye Ettiler

Başkan Aydın’a Ahtapot Turşusu Hediye Ettiler

Başkan Aydın’a Ahtapot Turşusu Hediye Ettiler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim