• BIST 8978.78
  • Altın 2299.339
  • Dolar 32.3241
  • Euro 35.0678
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Aydın, Öğrencilere Karne Dağıttı

Başkan Aydın, Öğrencilere Karne Dağıttı
Horasan Kız Meslek Lisesinde düzenlenen karne dağıtım törenine Horasan İlçe Kaymakamı Doğan Dinç, Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, İlçe...

Horasan Kız Meslek Lisesinde düzenlenen karne dağıtım törenine Horasan İlçe Kaymakamı Doğan Dinç, Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Selahattin Karakurt, şube müdürleri, idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, karne dağıtımı töreninden sonra öğrencilerle sohbet ederek, tüm öğrencilere başarılar ve iyi tatiller temennisinde bulundu.

Karne dağıtım törenine katılan, Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, öğrencilerle sohbet etti ve bazı tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere nasihatlerde bulunarak karnelerini dağıtan Başkan Aydın, "Sevgili çocuklar bugün sizin için özel bir gün. Artık çalışma döneminden oyun dönemine giriyorsunuz. Sizler oyun çocuğusunuz. Çocuk, çocukluğunu yaşamalı. Öğretmenleriniz ve anne babalarınız size hayatta gerekli tüm donanımları vermeye çalışıyorlar. Şunu lütfen unutmayın ki hayatta sizi başarıya ancak çalışmak götürecektir ve bunu siz yapmalısınız. Bu ideali kendinize rehber edinirseniz göreceksiniz hem sizler hem de aileniz ve toplumumuz huzurlu olacaktır" dedi.

Velilere de çağrıda bulunan Başkan Aydın, "Anne ve babalar olarak karne notuna göre öğrencilerinizi değerlendirmeyiniz. Öğrencilerin zayıfı olabilir ama bu notlar çalışarak düzeltilebilir. Aile bireyleri olarak çocuklarımıza karşı ilgi göstermemiz lazım." şeklinde konuştu.

Horasan okuyor projesi kapsamında okudukları en fazla kitap sayısı ile dereceye giren öğrenciler Başkan Aydın tarafından çeyrek altın ile ödüllendirildi. Dereceye giren öğrencilere hediyelerini Horasan İlçe Kaymakamı Doğan Dinç, Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Selahattin Karakurt takdim etti.

Başkan Aydın, Öğrencilere Karne Dağıttı

Başkan Aydın, Öğrencilere Karne Dağıttı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim