• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Aydın: “Eyüp AK Parti Ailesi Tarih Yazıyor”

Başkan Aydın: “Eyüp AK Parti Ailesi Tarih Yazıyor”
AK Parti Eyüp İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Eyüp AK Parti ailesi,...

AK Parti Eyüp İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Eyüp AK Parti ailesi, genciyle yaşlısıyla kadınıyla erkeğiyle ana kademesi ve belediyesiyle el ele kol kola yaptığı çalışmalarla adeta tarih yazıyor" dedi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Eyüp Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısı'nda yapılan çalışmalarla ilgili olarak ilçe teşkilatı ve Eyüp Belediyesi tarafından hazırlanan iki ayrı sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi. Sinevizyonun ardından partililer yaptıkları konuşmalarla bir yıl içinde yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerini aktardı.

Kürsüye gelerek bir konuşma yapan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Rabia Deniz ise, 1 Kasım seçimlerindeki başarının altına çizerek, ilçe teşkilatının belediye ile uyum içinde çalıştığını, belirtti. Bu uyumu ve ilçe için yapılan hizmetleri "Muhteşem belediye, muhteşem teşkilat" olarak niteleyen Deniz, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç'a teşekkür etti.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da yaptığı konuşmada kol kola tarih yazıldığını söyleyerek, "Eyüp AK Parti ailesi, genciyle yaşlısıyla kadınıyla erkeğiyle ana kademesi ve belediyesiyle el ele kol kola yaptığı çalışmalarla adeta tarih yazıyor. Bu çalışmalar tüm hızıyla devam edecek inşallah" diye konuştu.

AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ise, "1 Kasım seçim zaferinden sonraki ilk danışma meclisimizi icra ediyoruz. 2015 yılında Eyüp AK Parti ailesi olarak çok güzel hizmetlere imza atmışız. İnşallah bundan sonra da birlik beraberlik içinde hizmet etmeye devam edeceğiz. 1 Kasım seçimleri son derece önemli bir başarıdır. Bu davanın bugünlere gelmesinde emeği olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Aydın: “Eyüp AK Parti Ailesi Tarih Yazıyor”

Başkan Aydın: “Eyüp AK Parti Ailesi Tarih Yazıyor”

Başkan Aydın: “Eyüp AK Parti Ailesi Tarih Yazıyor”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim