• BIST 9536.14
  • Altın 2474.489
  • Dolar 32.4754
  • Euro 34.5454
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Ayaz: “Söz Verdik, Birlikte Başardık”

Başkan Ayaz: “Söz Verdik, Birlikte Başardık”
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün'ünde katılımı ile mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün'ünde katılımı ile mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Başiskele'nin yeni teraslarından biri olan Yuvacık Yakacık Mahallesi'ndeki Sinerit Restoranda düzenlenen toplantıda birlik mesajları verildi. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz hizmet bayrağının bir milim dahi aşağıya indirilmeden her yıl daha da yükseltilerek devam edeceğini belirterek, "Başiskele halkı Başiskele Belediyesini ve hizmetlerini özümsüyor, önemsiyor" dedi.

Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş'ın selamlama konuşmasında, "Başkan'ımız her zaman Başiskele'de birlik ve beraberlik duygusuyla örnek diyalogları sürdürmüş ve biz 37 mahalle muhtarının da yanında olmuştur. Başiskele'nin şanslı insanları gibi biz Muhtarlar da her zaman kendimizi şanslı hissediyoruz. Allah Başkan'ınımızdan razı olsun" dedi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, "Mahallelerimizde cadde ve sokaklarda yapacağımız çalışmalar hakkında sizlerle istişare etmek için her ay geleneksel olarak toplanıyoruz. Bölgemiz her geçen gün değişiyor ve gelişiyor. Başiskele'nin gelişimini farklı bölgelerde yaptığımız toplantılarla gözlemleyebiliyoruz. Başiskelemiz şu anda Kocaeli'nin Turizm, eğitim ve sağlık noktasında önde gelen ilçelerinden birisidir. Bu sizlerle bizim aramızdaki diyaloğun açık olması, sizlerle bizim aramızdaki iyi niyetin sürekli olmasından kaynaklanıyor. Birbirimize olan sevgi, saygı ve inancımızı yitirmeden mahallelerimiz için neler yapabiliriz, komşularımıza nasıl daha iyi hizmet verebiliriz konularında istişarelerimizi yaparak bu günlere geldik. Yapmış olduğumuz hizmetler ses getirmeye başladı. Biz bu hizmetlerimizi yaparken bize emanet edilen bütçemizi, önceliklerimizi doğru belirleyerek, ihanet etmeden, doğru kararlar alarak gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bizler yapmış olduğumuz çalışmalarla Başiskele halkını beklentilerini önemsediğimizi gösteriyoruz. Mahallelerimizde muhtarlarımızın başını hep dik tuttuk, tutmaya devam edeceğiz" dedi.

2015 istatistiklerinde dahi İSU'nun abone sayısı Kocaeli genelinde yüzde 4 büyürken Başiskele genelinde yüzde 9 büyüdüğünü belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, "Artık Başiskele halkı Başiskele Belediyesi ve hizmetlerini özümseyerek önemsiyor, Başiskele Belediyesi de halkını önemseyerek öncü hizmetleri onlar için gerçekleştiriyor. Ben bize ve mahalle halkımıza göstermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Asla hizmet bayrağımızı 1 milim dahi aşağıya indirmeyeceğiz. Her geçen yıl yükselttik, her geçen yıl önemli projelere imza attık bundan sonraki yıllarda da elbirliği ile daha büyük projelere imza atacağız" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim