• BIST 9079.97
  • Altın 2304.725
  • Dolar 32.3425
  • Euro 35.1032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Atilla, hafta sonunu vatandaşlara ayırdı

Başkan Atilla, hafta sonunu vatandaşlara ayırdı
Hafta sonunu dinlenmek yerine vaktini Ceylanpınarlı vatandaşlara ayıran Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, şehir merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla...

Hafta sonunu dinlenmek yerine vaktini Ceylanpınarlı vatandaşlara ayıran Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, şehir merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Geçtiğimiz gün ilçeye gelen ve soluğu hemen vatandaşlarının yanında alan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek talepleri yerinde dinledi.

"Değişim devam edecek"

Pazar günü sabahın erken saatlerinden itibaren kurmaylarıyla ilçe merkezine çıkarma yapan Başkan Menderes Atilla, merkezde bulunan esnafları ziyaret ederek esnafla bir süre sohbet ederek bu caddelerde ve ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Esnaflarla sohbeti sırasında Ceylanpınar için tüm güçleriyle çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Atilla Ceylanpınar'da değişimin başladığını ve bu değişimin hızlanarak devam edeceğini ifade etti.

İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Belediye Başkanı Atilla, "Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Ceylanpınar'ı 20 yıldır yapılmayan hizmetlerle kavuşturduk. Hemşehrilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Ceylanpınar'ı yaşanabilir bir ilçe haline getirdik. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi.

Öte yandan ziyaretleri sırasında Başkan Atilla, yakınları vefat eden aileleri ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu. Gün içerisinde engelli bir kız çocuğuna da tekerlekli sandalye hediye etti.

Başkan Atilla, hafta sonunu vatandaşlara ayırdı

Başkan Atilla, hafta sonunu vatandaşlara ayırdı

Başkan Atilla, hafta sonunu vatandaşlara ayırdı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim