• BIST 9079.97
  • Altın 2323.132
  • Dolar 32.3439
  • Euro 34.8631
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan Atabay’dan Schmetterlingreisen’e Ziyaret

Başkan Atabay’dan Schmetterlingreisen’e Ziyaret
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim'in fahri hemşerisi Hüseyin Baraner ve Didim Ticaret Odası Meclis Üyesi, Strateji Komisyonu Başkanı Hikmet Atilla...

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim'in fahri hemşerisi Hüseyin Baraner ve Didim Ticaret Odası Meclis Üyesi, Strateji Komisyonu Başkanı Hikmet Atilla ile birlikte Almanya'daki ziyaretleri kapsamında SchmetterlingReisen'ı ziyaret etti.

Genel Müdürlüğünü Ömer Karaca'nın yaptığı Avrupa'nın en büyük turizm şahıs şirketi SchmetterlingReisen CEO WilliMüller ile görüşme yapan Didim heyeti Didim'in turizmi ve Almanlarla yapılacak ortak çalışmalar ele alındı.

Görüşmede Didim hakkında kısa bir bilgi veren Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay Tabiri caiz ise dağ başın da olan bir köyde Turizm de başarıya imza atan SchmetterlingReisen" ı kutladığını ve turizm de ilk ziyaretlerini Almanya'ya yaptıklarını ve Almanya'nın Didim için de özel bir yeri olduğunu belirterek, Didim'in her türlü ortaklaşa çalışmalara hazır olduğunu, Didim'in Almanya pazarı için çok önemli bir pazar olabileceği ve bunun için de tanıtım çalışmalarına ağırlık vereceklerini belirterek SchmetterlingReisen bünyesin de bulunan acenteleri Didim ve çevresini tanımaları için Didim'e davet etti.

"WORK SHOP DAVETİ…"

Yapılan görüşmeler doğrultusunda, Özdere de yapılan Genel Kurulu Didim ile ortaklaşa düzenleyebileceklerini ve Didim Genel Kurula katılan acentelere kendisini tanıtması bir Workshop düzenleyebileceği, Didim de üretilen değerlerin Workshop ta sergilenmesi için ve Ekim ayın da bir grup Seyahat Acentesinin Didim'e gelmeleri için çalışmaların başlatılması kararına varıldı.

Didim'in Fahri Hemşerisi Hüseyin Baraner de Genel Kurulun Ege Bölgesin de yapılmasının hemSchmetterling, hem de Ege Bölgesi Turizmi için önemli bir çalışma olduğunu, genel kurul esnasın da yapılacak çalışmaları seve seve hem Didim'in fahri hemşerisi olması vesilesi ile yapabileceğini ifade etti ve 2016 Turizm sezonunun Mart ayın da sonra bir hareketlilik yaşayacağını inandığını sözlerine ekledi.

Almanya'yı çok iyi tanıdığını belirten Hikmet Atilla, Almanların Türkiye turizmine Kültür Turizmi ile başladığını söyleyerek, kendisinin aynı zaman da Turist Rehberi olduğu, Almanların yavaş yavaş tekrar kültürel turlara ilgi göstereceklerini belirterek Genel Kurulun Ege de yapılmasının bu açıdan bir anlam ifade ettiğinin altını çizdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim