• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Asya’dan Muş’un sevilen simasına sürpriz doğum günü

Başkan Asya’dan Muş’un sevilen simasına sürpriz doğum günü
Halk arasında "Polat Alemdar" olarak tanınan Muş'un sevilen simalarından Burhan Toplu için Muş Belediyesi'nin tarihi hizmet binasında doğum günü kutlaması...

Halk arasında "Polat Alemdar" olarak tanınan Muş'un sevilen simalarından Burhan Toplu için Muş Belediyesi'nin tarihi hizmet binasında doğum günü kutlaması yapıldı.

Belediyenin bir personeli gibi her gün hizmet binasına gelerek çalışanlarla gününü geçiren Toplu, mutlu gününde yalnız bırakılmadı. Burhan Toplu için düzenlenen doğum gününe Belediye Başkanı Feyat Asya, başkan yardımcıları, birim amirleri ve personeller katıldı. Toplu'nun ağabeyleri Ercan Toplu ve Orhan Toplu da mutlu gününde kardeşlerinin yanında oldular. Belediye Başkanı Feyat Asya, makamında ağırladığı Toplu'nun doğum gününü kutlayarak, kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını beraber kestiler. Mutluluğu gözlerine yansıyan Burhan Toplu, düzenlenen organizasyonla unutulmaz bir gün geçirdi.

Engellilerin toplumun asli unsurları olduğunu belirten Başkan Asya, "Belediye olarak engellilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için sorumluluk bilinci ile hizmetler yapıyoruz. Bunun yanı sıra özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerini ziyaret ederek engellilerimizle bir araya geliyoruz. Bu kardeşlerimizden biri olan Burhan Toplu da gününün büyük bir kısmını bizlerle beraber geçiriyor. Biz onu ailemizden biri olarak görüyoruz. Her gün kesintisiz birimlerimize gelerek çalışanlarımızla vakit geçiriyor. Bugün Burhan'ın doğum günü olduğunu öğrendik. Kendisine bir sürpriz yapmaya karar verdik. Onun bu mutlu gününde Muş Belediyesi ailesi olarak yanında olduk. Bu kardeşlerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur" dedi.

Başkan Asya, konuşmasının ardından Burhan'a doğum günü hediyesini vererek nice mutlu yıllar temennisinde bulundu.

Burhan'a eşlik eden ağabeyi Ercan Toplu da, bu güzel anı kendilerine yaşatan Belediye Başkanı Feyat Asya başta olmak üzere Muş Belediyesinin tüm personellerine teşekkür etti.

Başkan Asya’dan Muş’un sevilen simasına sürpriz doğum günü

Başkan Asya’dan Muş’un sevilen simasına sürpriz doğum günü

Başkan Asya’dan Muş’un sevilen simasına sürpriz doğum günü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim