• BIST 9524.59
  • Altın 2489.438
  • Dolar 32.5583
  • Euro 34.6329
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Asya’dan Mgc’ye Ziyaret

Başkan Asya’dan Mgc’ye Ziyaret
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Muş Gazeteciler Cemiyeti'ni (MGC) ziyaret etti.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Muş Gazeteciler Cemiyeti'ni (MGC) ziyaret etti.

MGC Başkanı Emrullah Özbey ve gazeteciler tarafından karşılanan Asya, Muş'taki yerel ve yaygın basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Başkan Asya belediye olarak yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında gazetecilere bilgi verdi. Yoğun bir yaz sezonunun ardından kışa girdiklerini belirten Asya, "2015 yılında eylem planımıza göre gerçekleştirdiğimiz çalışmalarının tamamını hayata geçirdik. Aynı şekilde 2016 yılında yapmayı düşündüğümüz projelerin de planlamasını yaptık. Bunları sürekli sizlerin aracılığıyla halkımızla paylaşıyoruz. Ortak akılla birlikte yönetim anlayışı ile çıktığımız bu yolda toplumun tüm kesimleri ile istişareler yaparak çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Halis niyetle el attığımız çalışmaların tamamını gerçekleştirdik. Bu çalışmaları yaparken sizlerin yazdıkları ile kendimizi yönlendiriyoruz. Yanlışlarımızı ve doğrularımızı sizlerin sayesinde öğreniyoruz ve buna göre hareket ediyoruz. Bu konuda bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Kış mevsiminin çok sert geçtiğini ifade eden Asya, "Yılbaşından itibaren kentimiz yoğun kar yağışının etkisi altında kaldı. Uzun yıllardan beri ilk defa bir seferde bu kadar kar yağdı. Buna rağmen vatandaşlarımızın etkilenmemesi için tüm ekiplerimiz ile beraber gece gündüz karla mücadele çalışması yürütüyoruz. Allah'a şükürler olsun ki başarılı sonuçlar alıyoruz. İnşallah vatandaşlarımıza çok daha faydalı hizmetler sunacağız. Bu vesile ile tekrar gününüzü kutlar, özverili bir şekilde yaptığınız çalışmalarınızda başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim