• BIST 9673.9
  • Altın 2495.261
  • Dolar 32.5846
  • Euro 34.8318
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Asya, halkla buluşacak

Başkan Asya, halkla buluşacak
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, "Halk Buluşmaları" projesi kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek görev süresi içerisinde yaptığı ve planladığı...

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, "Halk Buluşmaları" projesi kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek görev süresi içerisinde yaptığı ve planladığı çalışmalarla ilgili bilgi verecek.

Toplumun her kesimi ile istişare etmeyi gelenek haline getiren Başkan Asya, "Halk Buluşmaları" ile 7'den 70'e herkese ulaşmayı hedefliyor. Muhtarlarla koordineli bir şekilde yapılacak olan projenin ilk toplantısı yarın Saray Mahallesi'nde gerçekleştirilecek olan Başkan Asya, vatandaşların güven ve desteği ile göreve geldiğini kaydederek, kendisine emanet edilen görevi layıkıyla yerine getirmek için gece gündüz mücadele ettiklerini belirtti. Asya, "Muş Belediye Başkanı olarak dördüncü yılımızın içindeyiz. Göreve gelir gelmez acil eylem planı doğrultusunda çalışmalarımızı bir program dahilinde gerçekleştirdik. Allah'a şükürler olsun ki geldiğimiz nokta itibari ile halkımıza vaat ettiğimiz, söz verdiğimiz projelerin tamamını uygulamaya aldık. Bu konuda yüzümüz ak bir şekilde halkımızın karşısına çıkıyoruz. Tabi bu süre içerisinde eksik ve aksaklıklarımız da olmuş olabilir. Sonuçta bizler beşeriz, hata yapabiliriz. Önemli olan yapılan hatanın telafisini yapabilmek" dedi.

'Halk Buluşmaları" projesindeki amacın doğru bilgilerin birinci ağızdan ulaştırmak olduğunu dile getiren Başkan Asya, "Bugüne kadar yaptığımız projelerle ilgili kamuoyunu bilgilendirmeyi ihmal etmedik. Bu bilgilendirmeleri, istişare toplantıları ile görsel ve yazılı medya aracılığıyla veya afiş, broşür, dergi gibi materyallerle yapıyoruz. Bunlarla beraber "Halk Buluşmaları" projesini başlatarak 7'den 70'e herkesi hizmetlerden haberdar etmek, görüş ve önerilerini almayı hedefliyoruz. İlk günden eleştirilere açık olduğumuzu beyan ettik. Yeter ki hakaret olmasın. Vatandaşlarımızın fikir ve görüşleri bizim için kıymetlidir. Makul taleplerin tamamını değerlendirdiğimizi bilmenizi isterim. Dolayısıyla toplumda oluşan veya oluşacak yanlış algıları ortadan kaldırmak, doğru bilgileri birebir aktarmak için vatandaşlarımızla daha fazla bir araya geleceğiz. Bizler yaptıklarımız ile ilgili bilgilendirmemizi yapacağız. Akabinde halkımız soracak bizler yanıtlayacağız. Halk Buluşmaları toplantımızı muhtarlarımızla koordineli bir şekilde gerçekleştireceğiz. İlk toplantımızı Saray Mahallesi'nde yapacağız. Mahalle sakinlerinin merak ettiği tüm konuları kendileri ile paylaşmaya bekliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim