• BIST 9530.47
  • Altın 2479.488
  • Dolar 32.4228
  • Euro 34.7158
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Asya, 2 Yılını Değerlendirdi

Başkan Asya, 2 Yılını Değerlendirdi
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 2 yıllık çalışmaları değerlendirdi.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 2 yıllık çalışmaları değerlendirdi.

Yerel ve yaygın basın kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Feyat Asya, belediye başkanı olarak 2 yılını doldurduğunu söyledi. 2 yıllık süre zarfında yaptıkları çalışmalara değinen Başkan Asya: "30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından görevi devraldığımız Muş Belediyesi'nde 2 yılı geride bıraktık. Bu süre içerisinde kurumsal anlamda faaliyetlerimizi artırarak şeffaf belediyecilik yolunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Hesap verebilirlik ilkesine bağlı kalarak yaptığımız veya yapmayı planladığımız çalışmalar ile ilgili sürekli halkımızı bilgilendiriyoruz. Yapılanları halkımıza ulaştırma noktasında bizlere vermiş olduğunuz destekten ötürü hepinize şükranlarımı sunarım" dedi.

"2 yıl gibi bir sürede söz verdiğimiz ve taahhüt ettiğimiz çalışmaların yanı sıra Muş'un birçok köklü sorununu çözüme kavuşturduk" diye Başkan Asya: "Geçen yıl sizlerle 1 yılımızın değerlendirmesini yaparken projelendirdiğimiz çalışmaların hemen hemen tamamını hayata geçirdik. Bu süre içerisinde Tıbbi Atık Sterilizasyon Merkezi, Canlı Hayvan Pazarı, Sebze-Meyve Hali ve Soğuk Hava Deposu, Hayvan Bakımevi gibi yeni tesisleri ilimize kazandırırken doğalgaz hattı döşemesi ile Kale Kentsel Dönüşüm projesinin başlatılmasını hızlandırdık. Geçtiğimiz günlerde doğalgaz dağıtımının yapılması ile halkımıza vaat ettiğimiz bir projemizi de gerçekleştirdik. Kale Kentsel Dönüşüm projesinin bu yıl tamamlanması ile aynı bölgede ikinci etap, Bayraklı Tepe mevkiinde de yeni bir çalışma başlatmayı planlıyoruz. Bununla beraber vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte iyi vakit geçirebilmelerini sağlamak için Ahmed-i Hani, Şeyh Şükrü Efendi, Köse Hoca ve Müftü Mehmet Çağlayan parklarını kurarak hizmete sunduk. En büyük sosyal aktivite merkezimiz olan Karni Deresi Uygulama projemizin startını vererek bu yıl Ağustos ayında tamamlamayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

AK Partili Belediye Meclisi üyelerinin de katıldığı toplantının ardından Başkan Asya, gazetecilerle birlikte yapılan ve yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.

Başkan Asya, 2 Yılını Değerlendirdi

Başkan Asya, 2 Yılını Değerlendirdi

Başkan Asya, 2 Yılını Değerlendirdi

Başkan Asya, 2 Yılını Değerlendirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim