• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Altepe’nin Tatili Yok, İşi Çok

Başkan Altepe’nin Tatili Yok, İşi Çok
Bursa'yı daha sağlıklı ve yaşanabilir hale getirmek için kolları sıvayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 2015 yılında tatil yapmadan yoğun...

Bursa'yı daha sağlıklı ve yaşanabilir hale getirmek için kolları sıvayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 2015 yılında tatil yapmadan yoğun bir tempoda çalıştı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın yanı sıra Marmara Belediyeler Birliği ve Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanlığı görevlerini de yürüten Başkan Recep Altepe, her üç kulvarda da yoğun bir mesai harcıyor. Bursa'yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir ayağa geçirirken, Marmara Belediyeler Birliği ile Marmara Denizi'nin temizliği başta olmak üzere belediyecilik hizmetlerine yönelik eğitim çalışmalarına ağırlık veren Başkan Altepe, Sağlıklı Kentler Birliği ile de Türkiye'yi sağlıklı bir geleceğe taşımak için projeler üretiyor.

Özellikle 17 ilçenin de Büyükşehir sorumluluğuna girmesinin ardından tüm ilçelerde altyapıdan ulaşıma, tarihi mirastan çevreye kadar her alanda birçok projeyi hayata geçiren Başkan Altepe, 2015 yılı içinde 117 ilçe ziyareti ve 51 köy ziyareti gerçekleştirdi. Şehir dışında da önemli temaslarda bulunan Başkan Altepe, bir yılda 14 Ankara ve 14 de İstanbul ziyareti yaptı. Başkan Altepe bu illerin dışında Konya, Çanakkale, Bolu, Kocaeli, Balıkesir, Trabzon, iki kez Afyon, Adana, Gaziantep, Manisa, İzmir ve Antalya programları kapsamında yaklaşık 13 bin 920 kilometre yol kat etti. Başkan Altepe, yine 2015 yılı içinde Bosna Hersek, Batum, Makedonya, Rusya ve İtalya'da da teknik inceleme gezilerinde bulundu.

2015 yılı içinde yıllık izin hiç kullanmayan Başkan Altepe, yerel ve ulusal televizyon kanallarında toplam 286 program ve 91 canlı yayına katıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 347 projenin temel atma, açılış töreni ve toplantısına katılan Başkan Altepe, aynı yıl 247 özel işyeri açılış törenine de davetli olarak katıldı. Bir yılda 151 nikah, düğün ve 132 cenaze törenine katılan Başkan Altepe, Belçika, Almanya, Polonya, Batum, Cezayir, Acara Özerk Cumhuriyeti, Sri Lanka, Yunanistan, Sırbistan, ABD, Bulgaristan, Makedonya, Kosova, İsrail, Arnavutluk, Macaristan Hollanda'dan gelen 30'un üzerinde heyet ile Bursa ve Türkiye'nin farklı kentlerinden gelen 213 heyeti de makamında ağırladı. Mahalle ziyaretleri kapsamında bir yıl içinde yaklaşık 3 bin vatandaşla da yüz yüzü görüşerek sorunlarını dinleyen Başkan Altepe, 2015 yılını üst düzey bir performansla tamamladı.

Başkan Altepe’nin Tatili Yok, İşi Çok

Başkan Altepe’nin Tatili Yok, İşi Çok

Başkan Altepe’nin Tatili Yok, İşi Çok

Başkan Altepe’nin Tatili Yok, İşi Çok

Başkan Altepe’nin Tatili Yok, İşi Çok

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim