• BIST 9126.46
  • Altın 2324.175
  • Dolar 32.3577
  • Euro 35.0008
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Altepe’den Pınarbaşıspor’a Destek

Başkan Altepe’den Pınarbaşıspor’a Destek
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Pınarbaşı Spor Kulübü'nün yeni yönetiminin mazbata törenine katılarak, kulübe her zaman destek olmaya...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Pınarbaşı Spor Kulübü'nün yeni yönetiminin mazbata törenine katılarak, kulübe her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Pınarbaşı Spor Kulübü'nün yeni yönetiminin mazbata törenine katıldı. Pınarbaşı Parkı'nda gerçekleştirilen mazbata törenine katılarak kulübe ve yeni yönetime destek olan Başkan Altepe, "Bursa bir spor kenti olacak. Bu konuda tüm kulüplerimize destek oluyoruz. Pınarbaşı Spor Kulübü de 1. kümeye çıkmış. Kulübün yükselişinin süreceğine inanıyorum. Bugün yeni yönetim mazbatalarını aldı, tüm yönetime başarılar diliyorum. İnşallah şampiyonluk kutlamaları için de bir araya geliriz" diye konuştu.

Başkan Altepe, spora desteğin her zaman süreceğine işaret ederek, "Spora önem veriyoruz. Bursa, bir spor kenti olacak, yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bursa'da spor ivme kazanacak. Gençlerimizin zamanlarını sporla, en güzel şekilde değerlendirmelerini hedefliyoruz. Sonuna kadar Pınarbaşıspor'un arkasındayız" dedi.

Başkan Altepe, Pınarbaşı sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği törende vatandaşlara kent içi teleferik hatlarıyla ilgili de bilgiler vererek, sistemin Kültürpark'a bağlanan istasyonun Pınarbaşı'na yapılacağını söyledi.

DÜNDAR'DAN PINARBAŞISPOR'A TESİS SÖZÜ

Mazbata törenine katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da gençler için sporun değerine işaret ederek, "Spor kulüpleri bölge gençlerine sahip çıkıyor. Gençlik bizimse gelecek de bizimdir. Pınarbaşı Spor Kulübü'nün yeni binasını biz yapacağız" diyerek kulübe tesis sözü verdi.

Futbol kulüplerinden 1. amatör kümeye yükselen Pınarbaşı Spor Kulübü Başkanı Samet Sarıgök de heyecanını ifade ederek spora, sporcuya ve tesisleşmeye desteğinden dolayı Başkan Altepe'ye teşekkür etti. Sarıgök, kulübün Pınarbaşı sakinlerini bir araya getirmeyi ve gençleri spor teşvik etmeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim