• BIST 9036.33
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Altepe’den Karacabey’e 150 Milyon Liralık Altyapı Müjdesi

Başkan Altepe’den Karacabey’e 150 Milyon Liralık Altyapı Müjdesi
Karacabey'de düzenlenen AK Partili Belediye Başkanları Koordinasyon toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey'e alt yapı...

Karacabey'de düzenlenen AK Partili Belediye Başkanları Koordinasyon toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey'e alt yapı çalışmaları için 2016 yılında 70 milyon lira aktarıldığını, üç yıl içinde de bu rakamın 150 milyon lirayı bulacağını müjdeledi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından periyodik olarak düzenlenen "Bursa Belediye Başkanları Aylık Koordinasyon Toplantılası, Karacabey'de yapıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Karacabey'de gerçekleştirdiği faaliyetlerle mevcut projelerin yer aldığı bir sunum eşliğinde, ilçe belediye başkanlarına anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey'e alt yapı çalışmaları için 2016 yılıyla 70 milyon lira aktarıldığı, üç yıl içinde de bu rakamın 150 milyon liraya ulaşacağı söyledi. Bursa'nın, İstanbul'un ardından ikinci sırada olduğunu, kişi başına düşen ortalama gelir bakımından ise 16. sırada bulunduğunu ifade eden Başkan Recep Altepe,"Belediye olarak bu meselenin çözümü ve il çapında kalkınma için de en büyük görevin, Büyükşehir Belediyesine düştüğü kanaatindeyiz. Büyükşehir Belediyesi akılcı ve dünya çapında ses getirici faaliyet ve yatırımlara imza atıyor. Bursa'mızın ülkemiz ekonomisinin lokomotifi olmasından gurur duyuyor ve bu konudaki çalışmalarımızı da kararlılıkla sürdürmeyi hedefliyoruz" dedi.

Misafirlerini Karacabey'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise, "İlçemiz geçmişten bu güne tarım ve tarıma dayalı sanayi kentidir. Çalışkan ve üretken hemşehrilerimiz, Bursa ve ülke ekonomisine can katmaktan gurur duymaktadır. Ülkemizdeki 20'ye yakın büyük ölçekli sanayi kuruluşu bu topraklarda üretim yapıyor, ürünlerini buradan tüm dünyaya sunuyor. Bu tesislerin sayısının daha da artırılması sayesinde, köyden kente göçün tersine çevrilebileceği kanaatindeyiz. Tarihi, turistik ve ekonomik yönden sayısız değerlere sahip Bursamız ile Karacabeyimizin çalışkan insanları, her şeyin en iyisine layıktır. Bu doğrultuda çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir" diye konuştu.

Karacabey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Atatürk Kültür Parkı, Park-Ada Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve belediye bürokratları da katıldı.

Başkan Altepe’den Karacabey’e 150 Milyon Liralık Altyapı Müjdesi

Başkan Altepe’den Karacabey’e 150 Milyon Liralık Altyapı Müjdesi

Başkan Altepe’den Karacabey’e 150 Milyon Liralık Altyapı Müjdesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim