• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Başkan Altepe: “Bursa’yı Dünya Kenti Yapmayı Hedefliyoruz”

Başkan Altepe: “Bursa’yı Dünya Kenti Yapmayı Hedefliyoruz”
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Osmangazi Belediyesi başkan yardımcıları ile Büyükşehir Belediyesi'nin...

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Osmangazi Belediyesi başkan yardımcıları ile Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasındaki makamında bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi, Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasındaki makamında ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Altepe'ye "Hayırlı Olsun" dileğinde bulundu.

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası hakkında bilgiler vererek, "Halka hizmet etmek ve Bursa'ya eserler kazandırmak bizler için büyük gurur. Bu dönemde de yeni belediye binamızı kente kazandırdık. Büyükşehir Belediyesi'nin tüm hizmet birimleri yeni binada bir araya geldi. Bursa'nın çehresini değiştirmeyi ve Bursa'yı dünya kenti yapmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Başkan Altepe, ilçe belediyeleriyle koordineli çalışmalarla kente değer kattıklarını sözlerine ekledi.

Yeni belediye binasıyla birlikte Bursa'ya yeni hizmetlerin geleceği de belli oluyor diyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bursa, kendisini yeniliyor. Tarihi kimliğiyle de dikkati çeken modern şehir Bursa, daha da ileriye gidiyor" diyerek, başarılı çalışmaların devamını diledi" dedi.

Başkan Altepe, öte yandan Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ile ilçedeki kamu kurumlarının temsilcilerini, Bursa İl Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aslan ve dernek başkanlarını da yeni belediye binasında ağırladı. Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeye hizmetlerinden dolayı Başkan Altepe'ye teşekkür ederken; Ahmet Aslan da il derneklerine destek olan Başkan Altepe'nin her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim